Menu

1-3-2-6 un sistem de pariere universal in 4 pasi

1-3-2-6 un sistem de pariere universal in 4 pasi

Sistemul 1-3-2-6 este relativ simplu – mai ales daca aveti experienta in utilizarea altor sisteme de pariuri sau de numarare a cartilor.

Iata cum functioneaza:

  • Plasati un pariu egal. De exemplu, plasati un pariu pe negru sau rosu sau par sau impar in ruleta. Pentru urmatorii pasi, vom spune ca am facut un pariu de 5 RON.
  • Daca primul dvs. pariu câstiga, acum veti avea 10 RON. Urmatorul pas este de a face un alt pariu de dimensiune unitara – in acest exemplu, 5 RON – pentru banii care sunt deja pe masa. Deci, vom avea in total 15 RON pe masa.
  • De aici vine „3” in sistem – este de 3 ori indiferent de pariul dvs.
  • Spuneti ca si acest pariu câstiga – acum veti avea 30 RON. Urmatorul pas este un 2, ceea ce inseamna ca vrem sa lasam 2 unitati pe masa sau, in acest caz, 10 RON. Deci, scoateti 20 ron din pariu (lasând 10 ron).
  • Vom spune ca si acest pariu câstiga. Acum veti avea 20 de dolari pe masa. Dar pentru ultimul pas vrem 6 unitati pe masa. Deci, trebuie sa adaugam inca 10 RON pentru a câstiga suma totala de 30 RON (5 RON x 6 unitati).

1-3-2-6 un sistem de pariere universal in 4 pasi

Daca câstigi acest pariu, vei avea 60 de dolari pe masa. Veti dori sa eliminati aceasta suma si apoi in urmatoarea runda veti incepe ciclul peste tot cu primul pas. Cam despre asta e.

Daca faceti pariuri de 5 RON, urmati acest sistem si aveti norocul de a câstiga de 4 ori la rând, veti câstiga 70 RON. 60 ron din acest va fi profit, deoarece ati facut doar doua pariuri de 5 ron din buzunar (pasii # 1 si # 2).

Acest lucru este important de retinut, deoarece oricare ar fi decizia unitatii dvs. (dimensiunea pariului) va fi, va trebui sa va asigurati ca aveti banii pentru a o face de doua ori.

Cu alte cuvinte, nu doriti ca unitatea dvs. sa fie de 100 RON daca aveti doar un credit bancar de 150 RON. Pentru ca veti avea nevoie de 200 RON pentru a parcurge pasii # 1 si # 2. Orice altceva va iesi din profiturile tale.

Cu toate acestea, daca jucati un joc precum blackjack, trebuie sa retineti ca veti dori bani pentru situatii in care va trebui sa va impartiti sau sa va dublati pe mâna.

Recomandarea noastra este sa aveti suficienti bani la indemâna pentru a face aceste pariuri (daca doriti) si sa tratati orice câstig din aceste jocuri ca un bonus – scoateti acei bani in plus de pe masa si continuati sistemul ca in mod normal.

Acest sistem functioneaza?

Dar linia de jos este ca sistemele de pariuri nu functioneaza, deoarece nu fac nimic pentru a schimba modul de joc. Nu modificati regulile sau platile, deci nu schimbati marginea casei.

Din acest motiv, jucati inca in dezavantaj. Daca doriti sa utilizati acest sistem, este important sa retineti acest lucru si sa utilizati acest sistem numai in scopuri de divertisment.

De aceea, nu ar trebui sa va indragostiti de marketerii umbrosi care incearca sa vânda astfel de sisteme ca o modalitate de a bate casa. Astfel de sisteme nu exista.

Daca aveti in vedere acest lucru, veti avea un timp mult mai bun la jocuri de noroc, indiferent de jocul pe care il jucati sau de sistemul pe care decideti sa il utilizati. Si daca doriti sa ignorati sfaturile noastre? O faci pe propriul tau risc.

Știri relevante