Menu

10 aspecte esentiale cand joci poker la masa si turnee

10 aspecte esentiale cand joci poker la masa si turnee
Nu exista o soluţie simplă pentru a deveni un jucător de poker câştigător. Dar exista o mână de mişcări de poker simple, uşor de executat, care pot face diferenţa în linia de jos.

Mese si turnee de poker online

Prin reglarea fină a acestor tactici veţi avea mai multe instrumente pe care să le puneţi la lucru la masa de poker. Veţi putea să vă înţelegeţi mai bine adversarii şi cum să-i manipulaţi, iar acest lucru se va traduce direct în bani în buzunar.

Astăzi vorbim despre relansarea slabă, o mişcare care poate fi folosită pentru a reda lent mâinile premium sau pentru a-l bloca pe adversarul tău din pot preflop.

Cel mai des folosit că joc de prindere, re-raise-ul limp este un instrument puternic care va va ajuta să va amestecaţi jocul şi să-i păstraţi pe adversari să ghicească despre cărţile voastre. Învăţând când şi unde să va lăsaţi şi să re-ridicati, veţi avea încă un alt mod de a va creşte profiturile de poker.

Şansele sunt dacă ai jucat mult poker, ai văzut pe cineva şchiopătând de sub pistol, doar la trei pariuri când vine cineva pentru o mărire. Este important să recunoaştem acest loc, deoarece de nouă ori din 10 acel re-crescator şchiopătat va avea o mână de monstru.

Dar, deşi mişcarea este oarecum transparenta, exista încă modalităţi de a o folosi pentru a obţine valoare. Cel mai bun moment pentru a şchiopăta re-cresterea cu aşi este într-un turneu sau staţi şi plecaţi, când aveţi între 10 şi 30 de big blind-uri.

Şi este deosebit de eficient la o masă agresiva în care te poţi baza pe cineva care creşte după ce şchiopătezi. Doar şchiopătând, vei determina indivizii tai agresivi să se ridice în poziţie, urmând apelul tău şi blind-urile şi ante-urile.

Aspecte de retinut in jocul de poker online

Şchiopătându-i, îi faci să pună bani în oală cu o mulţime de mâini pe care le-ar fi pliat dacă ai ridica. De asemenea, le oferiţi posibilitatea de a face o mare greşeală apelând la re-raise.

De aceea, este important să faceţi re-ridicarea suficient de substanţială pentru a vă asigura că nu primesc cote corecte de pot. Re-ridicarea de aproximativ trei ori creşterea iniţială va face treaba.

Al doilea mod cel mai obişnuit de a folosi re-raise-ul limp pentru a obţine valoare este atunci când se pliază către dvs. în blind-ul mic şi aveţi o mână mare.

De asemenea, doriţi să va asiguraţi că jucătorul din blind-ul mare este agresiv şi probabil că va creşte dacă deschideţi şchiopătatul.

Imaginaţi-vă că ridicaţi QQ şi va este pliat în blind-ul mic. Vrei să scoţi valoare din mână, dar dacă ridici pur şi simplu, adversarul tău îşi va plia cea mai mare parte a mâinilor.

Şchiopătând poţi exploata agresivitatea adversarului tău. Deoarece este în poziţie şi ai arătat slăbiciune şchiopătând, va fi înclinat să se ridice cu multe mâini.

Acum ai ocazia să faci o alta mărire şi fie să dai jos potul chiar acolo, fie să joci post-flop cu o mână de start mult superioară.

Unde sa joci si aplici principiile de poker

Când joci la mesele şi turneele de poker de la Unibet este esenţial şi ai o bună pregătire anterioară pe care o poţi face pe alte platorme online de poker. Cel mai important este să ţii cont de decalogul jucătorului de poker ce participă la mese reale de poker şi turnee online.

Sunt 10 aspecte mai importante care sunt prezentate mai sus în articol şi de care trebuie să ţii cont când joci chiar şi la Unibet, unul dintre giganţii de poker online pe care te poţi baza când joci.

Unibet totodată sponsorizea destul de multe turnee de poker în sală şi chiar are câteva turnee anuale pe care le susţine şi unde oferă premii substanţiale.

Nu uitaţi că aplicaţi şi la mesele şi turneele oferite de Unibet cele 10 aspecte importante de care orice jucător de poker ar trebuii să ţină cont de fiecare dată când se află în mijlocul unei partiede de poker Unibet.

Știri relevante