Menu

10 dileme la poker de după flop care au fost rezolvate

10 dileme la poker de dupa flop care au fost rezolvate
Ar trebui să vă adaptaţi întotdeauna dimensiunea pariului dintr-un anumit motiv. Cel mai bun sfat pe care l-aş da unui începător este acela de a face dimensiunea de pariere continua aceeaşi pentru aproape fiecare situaţie, cu singură excepţie fiind dimensiunea stivei adversarului tău.

Imaginaţi-vă că jucaţi într-un joc de numerar şi sunteţi adânc. Aveţi motive întemeiate să credeţi că aveţi cea mai bună mână şi doriţi să extrageţi cât mai multă valoare de la adversar.

În acest caz, ar avea sens să pariaţi mai mult pentru a obţine toate jetoanele adversarului până când ajungeţi la rău. Deci, 70% pot ar fi o dimensiune de pariu bună.

Dacă jucaţi într-un turneu de poker şi stivele sunt foarte puţin adânci. Aceasta este o mare problemă pe care o văd continuu cu începători şi jucători slabi. Vor paria pe flop doar pentru că simt că trebuie.

Nu exista un proces de gândire. Fără gândire. Ar trebui să vă întrebaţi întotdeauna ce încerc să realizez cu aceasta piesă?

De exemplu, văd oameni care pariază mâini că aşi de buzunar, în poziţie, pe un flop de J87ddx. Cred că verificarea este cea mai bună piesă în aceasta poziţie şi permiteţi-mi să explic de ce.

a) Nu vrem să ne confruntăm cu o majorare

Dacă suntem crescuţi, putem reduce majoritatea blufurilor pure din gama adversarului nostru, deoarece placa este atât de coordonată. Aşadar, fie ne vom confrunta cu o mână puternică făcută pe care vom fi aproape de a ne atrage, fie cu o remiză puternică care are multă echitate impotriva mâinii noastre.

b) Înşelăciune

Când oamenii mă văd verifica din nou această placa, nu striga exact puterea. Din acest motiv s-ar putea să primesc una sau două străzi de cacealma, aşa că nu pot obţine altfel.

c) Obţinerea a trei străzi de valoare este dificilă

Exista excepţii de la această regulă, în care staţiile de apel mai slabe ar putea să mă cheme cu trei străzi ţinând un jack slab, dar, în general, dacă pariez de două ori aici, mă voi gândi mult la pariu pe rău. Deci, dacă voi obţine doar două străzi de valoare, de ce să mă deschid pentru a mă ridica sau a pierde arta înşelăciunii?

Dacă verific înapoi, totuşi pot obţine cu bucurie două străzi, fie apelând pariuri la rând, fie făcând pariuri pe mine. De asemenea, primesc mai multe informaţii despre mana adversarului meu, văzând ce face el la turn.

Al sau este cel mai important concept de joc flop. Când joc flopul, am evaluat deja diverse scenarii posibile de viraj şi rău în capul meu.

Acest lucru mă ajută enorm, deoarece îmbunătăţeşte calitatea deciziei mele de flop pe baza scenariilor probabile care se pot prezenta pe străzile ulterioare. Nu ai face doar o mişcare solitară în vid în timp ce joci şah. De ce ar trebui să fie diferit pokerul.

În afară de freeroll-urile exclusive ale Netbet despre care gasiti detalii si aici https://pariubet.ro/recenzie/netbet/, alegerea jocurilor de pe site este determinată de ceea ce este oferit de Rețeaua iPoker. Aceasta înseamnă că există o gamă bună de jocuri NL Hold´em, Six Plus Hold´em și PL Omaha care rulează non-stop, dar alte formate de poker – de exemplu Seven Card Stud Poker – se desfășoară cu adevărat doar în perioada de vârf în Europa. .

Jocurile Sit & Go și turneele multitable sunt jucate exclusiv la NL Hold´em și PL Omaha, dar există o selecție excelentă din care să aleagă pentru jucătorii de toate nivelurile de bankroll. Rețeaua iPoker plătește mai mult de 5 milioane de euro în premii în fiecare lună – punctul culminant al săptămânii fiind duminica, când mai mult de 200.000 de euro sunt garantați în evenimentele Sunday Line-Up ale rețelei.

Știri relevante