10 jocuri pacanele poker ca la aparate

Fiind un produs proprietar al producatorului de echipamente de cazino  Technologies, varianta cunoscuta sub numele de All-American Video Poker de la  este un plus unic la peisajul industriei.

All American este un offshoot al Jacks standard sau al unui poker video Better si, in afara de ajustarile la masa de plata pentru anumite maini cheie, ambele jocuri se joaca in mod identic. Cu acest lucru, va recomandam sa va indreptati mai intai catre pagina Jacks sau Better, daca tot invatati elementele de baza ale video pokerului.

Aceasta pagina contine un tutorial de poker video unic pentru incepatori, care include un pas cu privire la modul de functionare a masinii, decizia intre diferite denumiri de monede, ajustarea dimensiunii pariului, evaluarea importantei tabelelor de plata si a rezultatelor strategiei optime.

Desi marca de poker video All-American de la  este bine pusa la punct si protejata de o marca puternica, lumea cutterroat a operatiunilor de cazino a creat inevitabil imitatori si eliminari. Alaturi de utilaje terestre sub titluri patriotice precum „USA Video Poker” si altele asemenea, o serie de cazinouri online au copiat si schema de plata speciala care face ca All-American sa fie un astfel de joc popular.

Aceasta pagina acopera in primul rand versiunea oficiala All-American a , desi informatiile despre modelele alternative ale jocului au fost incluse atunci cand este necesar. Regulile si jocul care definesc pokerul video american vor fi discutate mai intai, urmate de un element primar pe tabelele de plata de baza ale jocului si efectul lor asupra liniei de jos, inainte de a incheia cu diagrama de strategie optima folosita de jucatorii cu experienta pentru a ajuta la navigarea prin apropiere trasarea deciziilor.

Ordinea acestor maini este aceeasi cu cea folosita in Jacks sau Better si chiar rangul minim de card necesar pentru a face o mana de calificare ramane aceeasi.

Dupa cum veti vedea in sectiunea urmatoare din tabelele de plata, platile acordate pentru realizarea unui drept, a unui flush sau a unei case complete au fost aplatizate la 8 credite pe bucata, in timp ce patru de un fel sau un flush drept acum platesc semnificativ. sume mai mari. In realitate, platile pentru o linie simpla si neted au fost usor crescute in comparatie cu tabelul standard Jacks sau Better pay, plata pentru o casa completa a scazut putin, iar platile pentru patru de un fel sau cele simple. balonat.

In afara de aceste discrepante de plata, care vor fi acoperite mai detaliat mai jos, tot pokerul video american  joaca in conformitate cu aceleasi reguli si structuri ca Jacks sau Better.

Știri relevante