Menu

10 lucru intresante de stiut despre sport bet challenge srl

10 lucru intresante de stiut despre sport bet challenge srl

Sports bet challenge este o casa de pariuri cu licenta romaneasca, care ofera pariuri sportive si de curse. Sports bet challenge a inceput operatiunile in Bucuresti in 2018 si este licentiat pe teritoriul de Nord. In 2018, Sports bet challenge a fost la un pas de faliment cand Matthew Tripp a achizitionat compania pentru doar 250.000 de dolari.

De atunci, casa de pariuri s-a bucurat de o schimbare completa. In mai 2019, cea mai mare casa de pariuri din Romania, a achizitionat 51% din Sports bet challenge. In septembrie acel an Sports bet challenge a achizitionat All Sports Ltd. In 2019 a fost anuntat ca Bucuresti va dobandi proprietatea deplina asupra Sports bet challenge. Acest proces a fost finalizat in martie 2019. In iunie si iulie 2019, atat site-urile Sports bet challenge.

Sport Bet, Sportbet ofera preturi de -105 in locul celor -110 vig obisnuite pe care majoritatea site-urilor de pariuri online le incaseaza. Platirea mai putin suc la fiecare pariu este un avantaj substantial pentru pariorii sportivi si le va economisi mii pe an in taxele de pariere.

Daca nu ati vizitat recent site-ul de pariuri Sports bet challenge, suntem aici pentru a va sugera. Exista ceva de spus pentru puterea numarului, iar echipa de conducere Sportbet are o experienta de aproape doua decenii. Ca parte a unui grup puternic de familie online, care include site-ul de renume mondial Sport Bet Challenge, Sportbet si-a intensificat ofertele, fiind acum o destinatie totala, un singur portofel, sport si divertisment.

La fel ca site-ul lor emblematic, Sportbet nu face niciun fel de oase in legatura cu faptul ca sunt un site de pariuri „sportiv”. Ne place faptul ca evenimentele sportive majore vin cu pariuri exotice, cum ar fi liniile modificate si sucul redus, care sunt oferite pe aceeasi pagina.

Știri relevante