Menu

10 sugestii ce trebuie ştiute de începătorii la poker

10 sugestii ce trebuie stiute de incepatorii la poker

Slab înseamnă puternic

Acesta este unul dintre cele mai cunoscute povestiri despre poker şi se vede foarte des în rândul jucătorilor noi. Jucătorii care acţionează slab au de obicei o mână puternică.

Oftarea, ridicarea din umeri sau fata mohorata indica foarte des o mână foarte puternică. Este un instinct natural când încerci să ascunzi o mână mare pentru a încerca să pari slab.

Un jucător care ridică din umeri şi creşte are de obicei o mână puternică, aşa că nu cădea în acea capcană!

Postura îndreptată

Un jucător care îşi îndreaptă poziţia pentru a juca o mână sau în timp ce se afla într-o mana are de obicei ceva care îl interesează cel puţin. De cele mai multe ori are chiar o mana foarte puternică şi se pregăteşte să scoată armele mari.

Tăcere brusca sau potop de cuvinte

Un jucător care în mod normal vorbeşte mult şi dintr-o dată tace, de obicei i s-a acordat o mana foarte bună. Acelaşi lucru este valabil şi pentru jucătorii care de obicei nu vorbesc, dar dintr-o dată încep să gâfâie după ce au primit o mana.

Sunetul vocii

Jucătorii care poarta hanorace sau ochelari de soare s-ar putea simţi protejaţi de a oferi daruri, dar de fapt nu sunt. De multe ori sunetul vocii lor spune multe despre mana lor.

Jucătorii care ţin o mana puternică au mai uşor să vorbească şi să răspundă la întrebări. Jucătorii care bluffeaza sunt deseori speriaţi să dea o poveste şi să pară nesiguri.

Nerăbdarea

Un jucător care se trezeşte brusc şi se impacientează în timpul unei mâini indica adesea o deţinere puternică. Punând întrebări precum „cine este rândul” şi indemnul dealerului să continue, indica faptul ca jucătorul se grăbeşte să greşească într-o oală frumoasă.

Protecţie Hole-Card

Această poveste este foarte simplă: Unii jucători se îndrăgostesc de capcana de a-şi proteja cărţile cu găuri (punând un cip deasupra lor) dacă şi numai dacă sunt cel puţin destul de puternici. Această poveste ar trebui, prin toate mijloacele, să fie exploatata la maximum.

Stropirea chipsurilor

Un jucător care bate un pariu sau arunca jetoane are adesea o mâna slabă şi încearcă să acopere acest lucru acţionând foarte puternic.

Dacă un jucător foloseşte puţin mai multă forta decât o face de obicei atunci când îşi plasează jetoanele, de obicei face un bluff.

Clipire şi Privire

Un jucător care, după ce şi-a văzut cărţile cu găuri, se uita imediat la jetoanele sale sau începe să se bâjbâie cu ele, are de obicei o mână foarte puternică. Imediat după ce şi-a văzut mâna, se gândeşte la următoarea dimensiune a pariului şi, astfel, se uita involuntar la jetoanele sale.

Acelaşi lucru este valabil dacă un jucător se uita la jetoanele sale imediat după ce flopul a fost împărţit. Înseamnă că flopul i-a ajutat mana şi se pregăteşte să declanşeze acţiunea.

Dimensiunea pariului

Iată o poveste care funcţionează fără a se uita la ceilalţi jucători: Jucătorii slabi au adesea probleme cu dimensionarea pariului, iar pariurile lor arată exact cât de puternică este mana lor.

Cardurile mari înseamnă pariuri mari, cărţile mici înseamnă pariuri mici. Este atât de simplu.

Dacă un jucător pariază în mod repetat o mică parte din pot cu mâinile sale slabe, poţi fi sigur că are un monstru când scoate brusc armele mari.

Îngheţare

Un jucător care îngheaţă după plasarea unui pariu blufează foarte des.

Nu este uşor să vorbeşti când blufezi. Ţi-e frică să declanşezi un apel prin ceva ce spui sau printr-un gest. Aşadar, un jucător care blufează se abţine adesea să vorbească şi să se mişte, uneori chiar să respire.

Acest lucru funcţionează şi invers: un jucător care este foarte vorbăreţ după ce a plasat un pariu îl are de obicei. Încearcă să atragă un apel prin orice mijloace posibile şi încearcă să te ţină interesat de mana ta.

Programul de bonus NetBet despre care se poate citii direct la aceasta adresa https://pariubet.ro/recenzie/netbet/ este destul de extins. Compania nu uită să-și recompenseze clienții și să-și stimuleze activitatea în mod regulat. De exemplu, o ofertă de înscriere la NetBet este întotdeauna egală cu jumătate din primul depozit. Bonusuri pentru pariurile mobile și avantaje de stimulare pentru cei care iubesc pariurile multiple.

De exemplu, compensarea unei mize în cazul unei nepotriviri a unui rezultat într-un parlay, un bonus sub formă de 10-100% din mărimea pariului pentru cei care pariază pe ligile americane etc. În general, Netbet programul de bonusuri al platformei de pariuri poate fi considerat variat și interesant pentru utilizatori; fiecare client, atat nou cat si permanent, va gasi o oferta pe gustul sau.

Știri relevante