Menu

10 tipuri de pariuri sportive pe Superbet

10 tipuri de pariuri sportive pe Superbet

Din pacate, oferta Superbet contine pariuri pe 10 sporturi:fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei pe gheata, volei, snooker, baseball, tenis de masa, futsal, bowls. Numarul este unul foarte mic in comparative cu alte case de pariuri, unde se gasesc, de exemplu, 35 de sporturi. De fapt, un asa de mic numar de sporturi in oferta, mai au doar agentile care provin din mediul off line, dar chiar si asa, sunt case de pariuri care provin din mediul off line si au totusi un numar mai mare de sporturi in oferta. In alta ordine de idei, numarul mic de sporturi din oferta nu ar trebui sa fie un obstacol, atata timp cat in oferta gasiti sportul/sporturile care va intereseaza si superbet pariuri sportive bilet virtual.

Pentru a putea consulta oferta celor de la Superbet, este nevoie doar de accesarea site-ului , sa accesati sectiunea “sport”si sa alegeti din meniul din stanga optiunea ‘toate sporturile”. De asemenea, puteti selecta o singura disciplina sportive si astfel puteti vedea doar lista cu competitiile si evenimentele care apartin de acea disciplina sportiva.

In ceea ce priveste oferta de fotbal de la Superbet, chiar nu I se poate imputa nimic agentiei. Sunt cuprinse meciuri inclusive din liga a 5 a engleza sau alte astfel de ligi inferioare cu superbet pariuri sportive bilet virtual.

Dar, daca vorbim despre nunmarul de optiuni de pariere care sunt disponibile pe fiecare meci in parte, lucrurile nu mai stau asa de bine la superbet pariuri sportive bilet virtual. La meciurile din campionatele importante, optiunile de pariere sunt destul de multe, dar nu ca la alte case de pariuri. La meciurile din campionatele care sunt considerate mai putin importante, oferta este de multe ori saraca sau chiar inexistenta, continand doar optiunile importante de pariere.

Totusi, puteti gasi multe pariuri combinate chiar si la partied din competitii secundare, ceea ce reprezinta cu siguranta un plus. Pe de alta parte, nu prea se poate paria pe cornere, cartonase sau marcatori, de aceea diversitatea fiind un lucru care lasa de dorit. Acum depinde si de ce anume va place sa pariati, pentru ca daca sunteti obisnuiti sa pariati pe goluri sau pe castigatori, puteti plasa cu incredere pariuri la Superbet cu superbet pariuri sportive bilet virtual.

Știri relevante