100 Cats sunt chiar mai multe care apar pe slots

100 Cats sunt chiar mai multe care apar pe slots

100 Cats a fost dezvoltat de Euro Games Technology, o companie care produce o gama larga de produse pentru jocuri de noroc din 2002. A fost fondata in Bulgaria si acolo isi pastreaza sediul si astazi. 100 Cats a fost unul dintre sloturile video anterioare oferite de EGT, fiind lansat in 2010.

Iubitorii de pisici vor aprecia acest joc original de sloturi video, plin de feline superbe si animate. Animalele devin de fapt vii pe ecran, miscandu-se si comportandu-se ca niste pisici adevarate. Este evident ca EGT a petrecut mult timp dezvoltand aceste animatii. Totusi, in ceea ce nu au petrecut mult timp au fost efectele sonore ale acestui joc.

Efectele sonore sunt foarte traditionale. Acestea fac zero legaturi cu familia felinelor si fundalul acestui joc de slot nu a coincis nici cu tema pisicii: un orizont de noapte al orasului langa un corp de apa sclipitoare. O tema inconsistenta si absenta divertismentului video ne lasa sete de emotie.

Cu toate acestea, bonusurile si jackpoturile progresive oferite de 100 de pisici compenseaza tot ceea ce ii lipseste in alte domenii. Vom vorbi mai multe despre oportunitatile de rotire gratuite si bonusurile in numerar pe care le ofera acest slot, asa ca ramaneti cu noi.

100 Cats este un joc video cu 5 role, 4 randuri, care ofera pana la 100 de linii de plata. Totusi, nu simtiti ca trebuie sa deschideti toate cele 100 de linii de plata, deoarece aveti optiunea de a deschide 50, 30, 20 sau chiar doar 1 dintre ele. Toate premiile platesc de la stanga la dreapta pe rolele adiacente si pe liniile selectate. Atat simbolurile salbatice, cat si simbolurile scatter sunt utilizate in acest joc pentru a face mai probabil sa castigati o plata. Vezi mai jos pentru detalii.

Mai intai, trebuie sa alegeti numarul de linii de plata pe care doriti sa le deschideti. Pur si simplu faceti clic pe numarul dvs. preferat listat vertical pe partea stanga a ecranului. Exista cinci optiuni: 100, 50, 30, 20 sau 1.

Apoi, va trebui sa decideti cate credite doriti sa pariati. Puteti selecta oriunde de la 1x-5x suma liniilor de plata pe care le-ati deschis.

Odata ce aceste decizii au fost luate, sunteti gata sa incepeti sa jucati acest slot. Faceti clic pe butonul portocaliu de pornire din coltul din stanga jos al ecranului. Rolele vor incepe sa se roteasca in mod repetat si nu se vor opri pana cand nu apasati butonul rosu de oprire sau pana cand ramaneti fara bani.

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale acestui slot este ca va permite sa jucati orice victorie sub 3500 de credite. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati pictograma mov pariu care apare in partea din dreapta jos a ecranului dupa o victorie pentru a initia pariul.

Apoi, un set de carti va aparea in fata dvs. Trebuie sa ghiciti daca cardul care asteapta sa fie rasturnat va fi rosu sau negru. O presupunere corecta va va dubla castigul, in timp ce o ghicire incorecta va va determina sa va pierdeti castigurile. Este la fel de simplu ca asta.

Știri relevante