Menu

Baumbet iti dubleaza cotele la toate meciurile de la EURO2020

Dupa cum puteti vedea din tabelul „Cote de a castiga EURO 2020 in 2021“, veti obtine o valoare buna a pariurilor, indiferent de echipa pe care o luati pe Baumbet. Dar, de asemenea, sansele scad dramatic dupa primii opt: de la 11-1 cu Italia la 28-1 cu Danemarca.

Echipa care castiga aceasta batalie ogferita de Baumbet de o luna va veni cu siguranta din primele opt cote. Franta a facut ultimele doua finale majore ale turneului ai a castigat Cupa Mondiala, Anglia a fost semifinalista la Cupa Mondiala, la fel ca Belgia.

Veti putea vedea pe Baumbet cum se desfasoara fazele grupelor ai cum se pregateste echipa de knockout, fara a pierde prea multa valoare in viitor: sunt prea multe echipe bune in turneu.

Alegerea mea este Franta pe Baumbet, in calitate de campioana actuala la Cupa Mondiala, dar aa putea argumenta Anglia, Belgia, Italia ai Portugalia. Acest lucru este intr-adevar competitiv.

Cotele Euro 2020 s-au modificat oarecum, runda eliminatorie fiind aproape de noi. Anglia a inceput ca favorita la turnee, dar sansele lor de a castiga, potrivit caselor de pariuri precum Baumbet, s-au prelungit inevitabil dupa o afiasre dezgustatoare impotriva Scotiei in al doilea meci de grupa.

Intre timp, cotele Italiei au fost reduse dupa ce au dominat categoric grupa A, marcand sapte goluri si primind un total mare de zero.

Avand in vedere ca potentialul castigator devine mai clar pe zi ce trece, poate doriti sa vedeti cat de probabil este ca echipa pe care ati obtinut-o intr-o loterie de birou o va castiga. Ei bine, Baumbet este aici pentru a va ajuta sa intelegeti lucrurile.

Mai jos, am enumerat favoritele Euro 2020 in functie de probabilitatea de a castiga in aceasta etapa a turneului (potrivit caselor de pariuri) ai am explicat de ce sunt considerate una dintre partile mai bune pe Baumbet.

Este interesant de observat ce impact are turneul jocului competitiei in atat de multe locuri diferite. Pentru unele echipe este sigur un avantaj, deoarece joaca toate meciurile de grup in propria tara, dar pentru altele nu este atat de uaor, deoarece sunt fortati sa parcurga distante mai mari decat oricand.

Finala precedentului Campionat European a fost disputata intre Franta ai Portugalia la Paris. Francezii au intrat in finala ca favoriti, mai ales avand in vedere ca jucau acasa, dar poate presiunea a fost prea mare ai au pierdut finala datorita unui gol in prelungiri. Portughezii nu au fost foarte prefacuti pe parcursul grupelor ca potentiali caatigatori ai turneului, dar au ajuns sa ridice trofeul.

Calificarea pentru Campionatul European de Fotbal 2020/2021 nu a inceput bine pentru Portugalia ai in cele din urma au terminat pe locul doi in locul caatigatorilor grupei Ucraina. Acest lucru a dus la plasarea Portugaliei in al treilea pot, in ciuda faptului ca a fost campioana in actiune ai a existat o mare aansa ca aceatia sa fie atraai intr-un grup dur.

Știri relevante