Menu

15 recomandări cum să joci pe platforma online PokerStars

15 recomandari cum sa joci pe platforma online PokerStars
Este cea mai nouă varianta de poker PokerStars şi este izbitor de diferită de orice altceva. Ne referim la Sit & Go’s cu 48 de jucători Beat the Clock hyper Turbo de la PokerStars.

Beat the Clock ignora unele reguli destul de fundamentale ale pokerului

Punând jucătorii pe un ceas de 5 minute şi plătind pur şi simplu pe fiecare care supravieţuieşte acelor turbulente cinci minute pe baza jetoanelor pe care le achiziţionează.

Este probabil cea mai rapidă varianta de turneu creată vreodată şi poate crea dependenţă. Dar sunt turneele Beat the Clock, de fapt, de bătut pe termen lung?

Este îndoielnic (greul de 10% îl face dificil). Dar, în general, sunt foarte moi. Turneele Beat the Clock sunt, de asemenea, fantastice pentru adepţii de acţiune cărora nu le pasa de varianta ridicată implicată.

Cu toate acestea, nu este doar un joc de noroc şi exista câţiva paşi simpli pe care îi puteţi lua pentru a creşte dramatic rata de câştig pe care o vom analiza mai jos.

Site-urile de poker online au SnG-uri care rulează continuu

Acestea pot rula cu un singur tabel sau cu mai multe tabele. Dar un nou SnG începe imediat ce are numărul desemnat de jucători aşezaţi şi înregistraţi. Aproape că nu există niciodată un timp de aşteptare pentru a începe jocul. Şi având în vedere jaluzelele care cresc, nu există niciodată lipsă de acţiune. Cu un angajament minim de timp, acestea sunt formatul de poker perfect pentru jucătorii de poker ocazionali.

Dar nu vă faceţi nicio greşeală – jocul staţi şi mergeţi este un monstru complet diferit de jocul cash. Este mai asemănător cu turneele cu mai multe mese, în măsura în care jetoanele pe care le ai sunt finite. Nu exista re-cumparari şi odată ce jetoanele dvs. au dispărut, aţi dispărut. Deci, pentru a câştiga la SnG-uri de poker, trebuie să protejaţi jetoanele care vi se oferă. Iată cum să o faceţi în fiecare etapă a unui Sit & Go.

Când jaluzelele sunt scăzute, ar trebui să folosiţi o strategie foarte conservatoare. Nu este nevoie să vă implicaţi excesiv şi să riscaţi tone de cipuri la început. Nu este nevoie să rulaţi blufe mari sau să suprapuneţi mâini marginale. Va fi mult timp pentru a fi ultra-agresiv mai târziu. Ceea ce incercam să facem este să rămânem în afara acţiunii devreme. Dar, deşi ar trebui să te joci foarte strâns, totuşi ar trebui să joci agresiv mâinile tale puternice.

Dacă aveţi o mână premium, aduceţi-o pentru o majorare. Nu aş susţine niciodată altceva. Ceea ce spun este că nu exista niciun motiv să încerci să exploatezi marginile mici devreme.

Există multe platforme online la care să putem juca poker. Însă nu toate au tipul de mese de poker din categoria SnG (sit and go) care sunt şi cele mai practicate de jucătorii profesionişti. Prin urmare vă recomandăm să jucaţi la Unibet pentru ca ei au cele mai multe mese de tip Sng pe care le puteţi testa.

Există foarte multe aspecte de care trebuie să ţineţi cont când vă alegeţi o platformă online la care să jucaţi poker. Chiar dacă PokerStars este cea mai renumită, noi totuşi insistăm să jucaţi poker la casele de pariuri care sunt licenţiate la noi şi la care găsiţi mesele de tip sit and go.

Știri relevante