15 recomandari cum sa joci pe platforma online PokerStars

Este cea mai noua varianta de poker PokerStars si este izbitor de diferita de orice altceva. Ne referim la Sit & Go’s cu 48 de jucatori Beat the Clock hyper Turbo de la PokerStars.

Beat the Clock ignora unele reguli destul de fundamentale ale pokerului, punand jucatorii pe un ceas de 5 minute si platind pur si simplu pe fiecare care supravietuieste acelor turbulente cinci minute pe baza jetoanelor pe care le achizitioneaza.

Este probabil cea mai rapida varianta de turneu creata vreodata si poate crea dependenta. Dar sunt turneele Beat the Clock, de fapt, de batut pe termen lung?

Este indoielnic (greul de 10% il face dificil). Dar, in general, sunt foarte moi. Turneele Beat the Clock sunt, de asemenea, fantastice pentru adeptii de actiune carora nu le pasa de varianta ridicata implicata.

Cu toate acestea, nu este doar un joc de noroc si exista cativa pasi simpli pe care ii puteti lua pentru a creste dramatic rata de castig pe care o vom analiza mai jos.

Site-urile de poker online au SnG-uri care ruleaza continuu. Acestea pot rula cu un singur tabel sau cu mai multe tabele. Dar un nou SnG incepe imediat ce are numarul desemnat de jucatori asezati si inregistrati. Aproape ca nu exista niciodata un timp de asteptare pentru a incepe jocul. Si avand in vedere jaluzelele care cresc, nu exista niciodata lipsa de actiune. Cu un angajament minim de timp, acestea sunt formatul de poker perfect pentru jucatorii de poker ocazionali.

Dar nu va faceti nicio greseala – jocul stati si mergeti este un monstru complet diferit de jocul cash. Este mai asemanator cu turneele cu mai multe mese, in masura in care jetoanele pe care le ai sunt finite. Nu exista re-cumparari si odata ce jetoanele dvs. au disparut, ati disparut. Deci, pentru a castiga la SnG-uri de poker, trebuie sa protejati jetoanele care vi se ofera. Iata cum sa o faceti in fiecare etapa a unui Sit & Go.

Cand jaluzelele sunt scazute, ar trebui sa folositi o strategie foarte conservatoare. Nu este nevoie sa va implicati excesiv si sa riscati tone de cipuri la inceput. Nu este nevoie sa rulati blufe mari sau sa suprapuneti maini marginale. Va fi mult timp pentru a fi ultra-agresiv mai tarziu. Ceea ce incercam sa facem este sa ramanem in afara actiunii devreme. Dar, desi ar trebui sa te joci foarte strans, totusi ar trebui sa joci agresiv mainile tale puternice.

Daca aveti o mana premium, aduceti-o pentru o majorare. Nu as sustine niciodata altceva. Ceea ce spun este ca nu exista niciun motiv sa incerci sa exploatezi marginile mici devreme.

Știri relevante