Menu

18bet oferă pariuri pe toate continentele

18bet ofera pariuri pe toate continentele

18bet este un bookamer mai degrabă nou înfiinţat în 2010

Casa de pariuri are licenţă malteză şi este o marcă în creştere rapidă în industrie şi printre pariori. Serviciile pe care le veţi găsi pe 18bet sunt: ​​Pariuri sportive, Pariuri sportive în direct, Cazinou, Cazinou în direct şi Jocuri.

Bookamker a introdus recent un joc live gratuit complet pentru multe evenimente, ceea ce este un viitor extraordinar. Trebuie doar să fiţi înregistrat pe site-ul lor şi vă puteţi bucura de dorinţe de sute de evenimente sportive în direct.

Agenţia de case de pariuri oferă vedere europeană şi asiatică a site-ului lor. Deci, indiferent de care preferaţi această parte este acoperită pentru dvs.

Site-ul 18bet este tradus în 10 limbi

Adică engleză, rusă, romană, spaniolă, franceză, germană, greacă, indoneziană, japoneză şi chineză.

Atât interfeţele Euro cât şi cele asiatice sunt foarte uşor de utilizat şi uşor de utilizat. Chiar dacă sunteţi un începător în pariuri sportive, nu veţi avea nicio problemă să vă găsiţi drumul pe site-ul 18bet. Pe pagina principală a ambelor interfeţe veţi vedea toate sporturile disponibile şi după selectarea celui dorit veţi vedea diferite meciuri şi pieţe.

Dacă doriţi să utilizaţi alte servicii diferite de pariurile sportive, le veţi găsi legate şi pe pagina principală.

Pe 18bet veţi găsi cele mai populare sporturi precum fotbal, tenis, baschet, volei, handbal, hochei pe gheaţă, baseball, box, liga rugby şi rugby union.

Veţi găsi cote foarte bune pentru toate evenimentele şi puteţi alege între cote zecimale, americane, malaeziene, Hong Kong şi indoneziene. În general, această casa de pariuri a depus eforturi mari pentru ca platforma lor să fie cât mai prietenoasă pentru pariorii din întreaga lume.

18bet oferă un serviciu de broker cu ajutorul căruia poţi paria de câteva ori mai mare decât miza maximă permisă! Când sunteţi conectat la cont, veţi vedea miza maximă pentru pariul dorit în biletul dvs. de pariu. Dacă doriţi să plasaţi o miza mai mare, puteţi face asta introducând suma dorită peste pariul maxim şi veţi primi 2 câmpuri suplimentare. De asemenea, puteţi introduce cotele minime pe care sunteţi dispus să o luaţi, deoarece vă sfătuim să reduceţi cotă cu mai multe puncte, dacă suma este mult mai mare. Puteţi adăuga, de asemenea, o notă scurtă şi veţi primi un răspuns de la un comerciant real în mai puţin de un minut. Pariul dvs. poate fi acceptat imediat sau puteţi primi contraofertă de la comerciantul dvs. Odată ce sunteţi mulţumit de ofertă, faceţi clic pe butonul „confirma”.

Știri relevante