Menu

18bet ofera pariuri pe toate continentele

18bet este un bookamer mai degraba nou infiintat in 2010. Casa de pariuri are licenta malteza si este o marca in crestere rapida in industrie si printre pariori. Serviciile pe care le veti gasi pe 18bet sunt: ​​Pariuri sportive, Pariuri sportive in direct, Cazinou, Cazinou in direct si Jocuri.

Bookamker a introdus recent un joc live gratuit complet pentru multe evenimente, ceea ce este un viitor extraordinar. Trebuie doar sa fiti inregistrat pe site-ul lor si va puteti bucura de dorinte de sute de evenimente sportive in direct.

Agentia de case de pariuri ofera vedere europeana si asiatica a site-ului lor. Deci, indiferent de care preferati aceasta parte este acoperita pentru dvs.

Site-ul 18bet este tradus in 10 limbi, adica engleza, rusa, romana, spaniola, franceza, germana, greaca, indoneziana, japoneza si chineza.

Atat interfetele Euro cat si cele asiatice sunt foarte usor de utilizat si usor de utilizat. Chiar daca sunteti un incepator in pariuri sportive, nu veti avea nicio problema sa va gasiti drumul pe site-ul 18bet. Pe pagina principala a ambelor interfete veti vedea toate sporturile disponibile si dupa selectarea celui dorit veti vedea diferite meciuri si piete.

Daca doriti sa utilizati alte servicii diferite de pariurile sportive, le veti gasi legate si pe pagina principala.

Pe 18bet veti gasi cele mai populare sporturi precum fotbal, tenis, baschet, volei, handbal, hochei pe gheata, baseball, box, liga rugby si rugby union.

Veti gasi cote foarte bune pentru toate evenimentele si puteti alege intre cote zecimale, americane, malaeziene, Hong Kong si indoneziene. In general, aceasta casa de pariuri a depus eforturi mari pentru ca platforma lor sa fie cat mai prietenoasa pentru pariorii din intreaga lume.

18bet ofera un serviciu de broker cu ajutorul caruia poti paria de cateva ori mai mare decat miza maxima permisa! Cand sunteti conectat la cont, veti vedea miza maxima pentru pariul dorit in biletul dvs. de pariu. Daca doriti sa plasati o miza mai mare, puteti face asta introducand suma dorita peste pariul maxim si veti primi 2 campuri suplimentare. De asemenea, puteti introduce cotele minime pe care sunteti dispus sa o luati, deoarece va sfatuim sa reduceti cota cu mai multe puncte, daca suma este mult mai mare. Puteti adauga, de asemenea, o nota scurta si veti primi un raspuns de la un comerciant real in mai putin de un minut. Pariul dvs. poate fi acceptat imediat sau puteti primi contraoferta de la comerciantul dvs. Odata ce sunteti multumit de oferta, faceti clic pe butonul „confirma”.

Știri relevante