Menu

19 mâini cu potenţial disecate de profesioniştii pokerului

19 maini cu potential disecate de profesionistii pokerului
Deci, ce persoana mai bună să-i cer să disecăm mâinile pe care le-am jucat în recentul eveniment World Series of Poker (WSOP) Monster Stack? Acesta este ceea ce a avut de spus despre abordarea evenimentului din perspectiva unui incepator-intermediar şi analiza lui de pe unele dintre mâinile mele mai interesante.

Mentalitatea este totul atunci când participaţi la un astfel de eveniment şi este foarte important să nu vă lăsaţi lăsaţi cu faptul că aveţi mai multe jetoane pentru a începe.

Abordarea dvs. ar trebui să fie întotdeauna aceeaşi şi asta este să jucaţi un poker bun, agresiv – mai ales în primele câteva ore.

Acordaţi o atenţie deosebită pentru a vedea dacă cineva joacă „poker slab”, cum ar fi şchiopătând mult şi chemând din poziţie, şi căutaţi să utilizaţi stiva pentru a izola aceşti jucători şi să încercaţi să fabricaţi situaţii în care jucaţi poturi în poziţie împotriva lor.

Lucrul grozav despre un astfel de eveniment este ca, dacă lucrurile merg prost la început – cum ar fi să faci mâinile cele mai bune – ai totuşi o mulţime de jetoane de recuperat, deci nu este nevoie să te panici!

Un alt sfat pentru a juca evenimente WSOP este să fii mereu la curent cu numărul mesei şi ordinea de joc. Nu are rost să încercaţi să construiţi dinamica cu jucătorii dacă aveţi de gând să rupeţi în câteva ore.

Perechile mici, aţii şi conectorii potriviţi devin mai valoroşi atunci când sunt adunaţi mai adânc, deoarece puteţi avea adesea „mâini de piulita” care joacă foarte bine în mai multe direcţii şi vă poate ajuta să obţineţi intreaga stiva a unui adversar.

De asemenea, este important să reţineţi: dacă aţi câştigat fiecare pot în primele două ore, tot nu va avea o influenta uriasa asupra rezultatului general al turneului, aşa ca rămâneţi răbdător pe tot parcursul, chiar dacă începeţi 600BB adânc.

Odată ce aţi atins banii, stiva medie va fi în jur de 30bb, aşa că nu uitaţi asta!

Acesta este un motiv mai mult decât suficient pentru a petrece ceva timp rezolvând o strategie solidă MTT.

Dacă nu te-ai gândit niciodată la asta, presupui în mod firesc că obiectivul tuturor într-un turneu este să câştige primul loc. Realitatea este că majoritatea jucătorilor nu joacă deloc pe primul loc.

Pentru majoritatea jucătorilor care termina oriunde în bani este considerat un câştig. Aceştia sunt jucătorii care şi-ar dori marele premiu pe primul loc, dar sunt fericiţi doar că nu îşi pierd buy-in-ul.

Pentru ei bătălia este castigata prin câştigarea de bani. Dacă câştigi bani, eşti un câştigător, în timp ce cei care nu fac acest lucru sunt învinşi.

În schimb, jucătorii care joacă pentru a câştiga primul îşi asuma un risc mult mai mare de a ieşi înainte de bani în schimbul unei şanse decente de a face o cursă foarte profundă.

888 Poker (https://pariubet.ro/recenzie/888poker/)este din vremurile vechi ale pokerului online, dar trăiește până în zilele noastre. A reușit să mențină un număr mare de jucători, în ciuda faptului că are cel mai enervant software pe care l-am întâlnit în pokerul online modern.

Marca 888 este solidă și există de ani de zile, ceea ce explică cel mai probabil traficul consistent de jucători. Cu toate acestea, cu toate celelalte camere de poker online din care puteți alege în 2023, este dificil să găsiți un motiv pentru a face din 888 destinația dvs. preferată.

Știri relevante