19 maini cu potential disecate de profesionistii pokerului

19 maini cu potential disecate de profesionistii pokerului

Deci, ce persoana mai buna sa-i cer sa disecam mainile pe care le-am jucat in recentul eveniment World Series of Poker (WSOP) Monster Stack? Acesta este ceea ce a avut de spus despre abordarea evenimentului din perspectiva unui incepator-intermediar si analiza lui de pe unele dintre mainile mele mai interesante.

Mentalitatea este totul atunci cand participati la un astfel de eveniment si este foarte important sa nu va lasati lasati cu faptul ca aveti mai multe jetoane pentru a incepe.

Abordarea dvs. ar trebui sa fie intotdeauna aceeasi si asta este sa jucati un poker bun, agresiv – mai ales in primele cateva ore.

Acordati o atentie deosebita pentru a vedea daca cineva joaca „poker slab”, cum ar fi schiopatand mult si chemand din pozitie, si cautati sa utilizati stiva pentru a izola acesti jucatori si sa incercati sa fabricati situatii in care jucati poturi in pozitie impotriva lor.

Lucrul grozav despre un astfel de eveniment este ca, daca lucrurile merg prost la inceput – cum ar fi sa faci mainile cele mai bune – ai totusi o multime de jetoane de recuperat, deci nu este nevoie sa te panici!

Un alt sfat pentru a juca evenimente WSOP este sa fii mereu la curent cu numarul mesei si ordinea de joc. Nu are rost sa incercati sa construiti dinamica cu jucatorii daca aveti de gand sa rupeti in cateva ore.

Perechile mici, atii si conectorii potriviti devin mai valorosi atunci cand sunt adunati mai adanc, deoarece puteti avea adesea „maini de piulita” care joaca foarte bine in mai multe directii si va poate ajuta sa obtineti intreaga stiva a unui adversar.

De asemenea, este important sa retineti: daca ati castigat fiecare pot in primele doua ore, tot nu va avea o influenta uriasa asupra rezultatului general al turneului, asa ca ramaneti rabdator pe tot parcursul, chiar daca incepeti 600BB adanc.

Odata ce ati atins banii, stiva medie va fi in jur de 30bb, asa ca nu uitati asta!

Acesta este un motiv mai mult decat suficient pentru a petrece ceva timp rezolvand o strategie solida MTT.

Daca nu te-ai gandit niciodata la asta, presupui in mod firesc ca obiectivul tuturor intr-un turneu este sa castige primul loc. Realitatea este ca majoritatea jucatorilor nu joaca deloc pe primul loc.

Pentru majoritatea jucatorilor care termina oriunde in bani este considerat un castig. Acestia sunt jucatorii care si-ar dori marele premiu pe primul loc, dar sunt fericiti doar ca nu isi pierd buy-in-ul.

Pentru ei batalia este castigata prin castigarea de bani. Daca castigi bani, esti un castigator, in timp ce cei care nu fac acest lucru sunt invinsi.

In schimb, jucatorii care joaca pentru a castiga primul isi asuma un risc mult mai mare de a iesi inainte de bani in schimbul unei sanse decente de a face o cursa foarte profunda.

Știri relevante