Menu

2 modalităţi simple de a învinge dublu sau nimic la poker

2 modalitati simple de a invinge dublu sau nimic la poker

Turneele Double or Nothing sunt din ce în ce mai populare în pokerul online

In special în rândul jucătorilor ocazionali sau recreativi. Rapid, distractiv şi (aparent) mai uşor la suprafaţă, dacă săpaţi puţin mai adânc, acestea necesita strategii specifice pentru a le profita la maximum. Mai jos veţi găsi toate sfaturile de care aveţi nevoie pentru a juca eficient aceste turnee.

Double or Nothing, Fifty50, Double Thru … numele pot diferi uşor, dar formatul sit-and-go rămâne acelaşi: fii în jumătatea superioară a celor 6 sau 10 jucători pentru a supravieţui şi vei dubla miza.

Turneele de poker Double or Nothing sunt printre cele mai populare turnee de tip sit-and-go de pe majoritatea site-urilor de poker online. Există multe motive pentru care, dar în principal se datorează faptului că îţi dau impresia că este mai probabil să câştigi bani.

Nu este nevoie să câştigi turneul sau chiar să fii unul dintre ultimii 2 sau 3 jucători: jumătate dintre jucători îşi va dubla miza, iar cealaltă jumătate nu va primi nimic.

Turneele Double sau Nothing sunt deosebit de bune pentru începători

Deoarece nu necesită să joci foarte agresiv şi îţi permit să construieşti un bankroll bun relativ uşor. Mai mult, aceste turnee sunt în general foarte accesibile, cu buy-in-uri începând de la 1 $ sau 2 $. Pentru acelaşi buy-in, veţi câştiga în mod evident mai puţin decât într-un sit-and-go obişnuit, dar – în teorie – veţi câştiga mai des.

În termeni concreţi, „tot” ce trebuie să faci pentru a obţine profit jucând aceste turnee este să încasezi puţin mai mult de jumătate din timp (de 6 ori din 10), deoarece trebuie să ţii cont de rake (50c pentru un turneu de 5 USD pentru un rake de 10%).

Indiferent de strategia pe care o alegeţi, la începutul turneului puteţi încerca să jucaţi o mulţime de poturi pentru foarte puţini bani şi cu mâini cu potenţial.

Dacă ai o mână grozavă, poţi oricând să te confrunţi cu un jucător rău sau cu unul care încearcă să-şi dubleze jetoanele foarte repede. În acest fel puteţi obţine o mulţime de jetoane devreme – întotdeauna un început bun pentru un turneu.

Cu toate acestea, indiferent cât de bine merge, nu ar trebui să te simţi niciodată prea confortabil (bine, cu excepţia cazului în care ţi-ai triplat jetoanele, de exemplu, dar asta este destul de rar). Doar pentru că eşti înainte nu înseamnă că ar trebui să te opreşti din joc. Mai ales dacă nu sunt prea departe în spatele tău. JBlind-urile cresc şi lucrurile se pot schimba foarte repede – şi iată-te, de la primul la ultim într-o clipire.

Spre deosebire de majoritatea caselor de pariuri online, pagina de pornire 888 https://pariubet.ro/recenzie/888sport/ este concepută sa ajute si jucatorii de poker, dar si pentru a oferi o privire de ansamblu rapidă pentru că paritorii pot naviga, așa că pentru a ajunge la orice altceva va trebui să navigați pe site. Este o treabă bună atunci că acest lucru este atât de ușor.

Odată ce o categorie de sport este aleasă, vă bucurați de un răsfăț în ceea ce privește utilizarea. Este de la sine înțeles că site-ul se mișcă cu viteză, dar aspectul și designul interfeței sunt atât de spațioase și clare, oferind simultan mai multe opțiuni și informații decât majoritatea celorlalte site-uri în fiecare etapă.

De exemplu, alegerea dumneavoastră inițială în cadrul oricărei categorii este să vizualizați Live/Upcoming, Outrights sau All Programs. Apoi, puteți vizualiza meciurile după dată împărțite în blocuri de patru, ceea ce ajută într-adevăr ochiul să scaneze pagina, iar cotele meciului și golurile totale sunt afișate în mod implicit, dar puteți afișa orice linie la alegere (handicap asiatic, șansă dublă, ambele echipe să marcheze etc).

Vizualizarea evenimentului pare că rămâne fără spațiu, dar liniile de pariuri sunt clare și încorporează un generator de pariuri încorporat, care se simte de ultimă generație. Statisticile înainte de meci sunt afișate, precum și acces ușor la instrumentul principal de statistici. Ar putea avea ceva spațiu pentru a respira, dar sunt multe de ce să-ți placă aici.

Piețele prăbușite în mod inteligent în fiecare etapă a procesului vă oferă mai mult pentru mai puțin pe fiecare pagină și vă permit să eliminați tot ceea ce nu vă interesează.

Știri relevante