20 Diamonds un slot cu bijuterii si 7-ari

Cumpararea unui inel cu un diamant costa o avere, asa ca imaginati-va cati bani puteti face alergarea a 20 dintre ei pe slotul 20 Diamonds. Cu un design de ultima generatie si o grafica de varf, masina de 20 de diamante slot EGT este castigatoare. Beneficiati de un slot RTP de 95,8%, trebuie sa va asteptati ca castigurile sa vina in cantitati mici, dar in mod constant. Jocul este rapid, cu un sentiment colorat si vibrant, si exista o bucurie de a urmari mulinele prind viata intr-o explozie de culori. Pe de alta parte, muzica care completeaza jocul tau este inaltatoare si intr-adevar iti va face inima sa-ti balbaie in speranta de a deveni pariul maxim de 500x pe care il ofera jocul, daca reusesti sa aterizezi 5 simboluri de imprastiere pe o linie de plata activa.

20 sloturile pentru cazino Diamonds nu sunt mari atunci cand vine vorba de runde bonus, cu toate acestea, slot machine este intr-adevar considerat un slot jackpot. In ziua in care speram ca Lady Luck decide sa stropeasca tot norocul pe mulinele tale, s-ar putea sa sfarsesti cu un castig de jackpot. Accesati site-ul www.best50casino.com si obtineti un bonus gratuit pentru a va incepe cu jocul slot EGT 20 Diamonds!

20 Diamonds este un slot cu 5 tambururi, 3 randuri si 20 linii payline, care este alimentat asa cum am mentionat de EGT. Respectand titlul de 20 de diamante, toate simbolurile de pe tamburi sunt infatisate cu diamante stralucitoare, suficient pentru a va reaminti ca diamantele sunt cele mai bune prietene ale tuturor (nu doar Marilyn Monroe). Simbolurile care alcatuiesc jocul tau sunt urmatoarele: Un diamant galben, unul verde, unul albastru, unul violet si, de asemenea, unul rosu, in forma de inima. Toate acestea au diverse plati legate de ele. Diamantul alb clasic este cel mai lucrativ si aterizarea 3, 4 si 5 dintre care te vor vedea plecand cu 20, 80, respectiv 400 de monede.

20 sloturi Diamonds, nu este un slot de rotiri gratuite, dar simbolul Star scatter, va va vedea net 100, 400 si 1000 de monede daca aterizati 3, 4 sau 5 din aceste simboluri pe o linie de plata activa. Celalalt simbol care trebuie sa il priveasca este „Lucky 7”, incrucisat cu diamante, care actioneaza ca un salbatic si va inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia imprastierii. De asemenea, rosu, incrustat cu diamante, 7 salbatic vine de asemenea in stivuire pe tambururile dvs. si are potentialul de a va atrage castiguri serioase.

Am dori sa va putem oferi sfaturi despre cum sa aterizati cele 4 jackpot-uri progresive, insa acestea sunt declansate la intamplare in timpul jocului de baza. Cand se va intampla acest lucru, vi se vor prezenta 12 carti de joc toate cu fata in jos, iar daca veti reusi sa alegeti 3 cu acelasi costum de carti, veti pleca de la castigatorul jackpotului.

Știri relevante