20 Star Party ai toata petrecerea plina de castiguri

20 Star Party ai toata petrecerea plina de castiguri

Casino Technology aduce pariorilor un slot video cu 5 tambururi si 20 de linii de plata, care are o abordare clasica in modul in care este jucat. Exista doar inlocuitori salbatici care se regasesc in acest slot ca caracteristica de joc. Din fericire exista si un premiu jackpot in valoare de 200.000,00 USD, care poate fi castigat sigur daca jucati suficient de mult si bine.

Aceasta ilustratie a jocurilor este de natura clasica, fundalul inexistent, iar mulinetele infatisand icoane din epoca clasica a Jocurilor de Noroc. Doar un tapet cu nuante de violet sta in spatele role. In timp ce tambururile au doar mere, stele, portocale, pepene verde, visine, struguri, lamai si sapte rosii ca simboluri ale sloturilor. Aceste icoane nu fac doar ca acest joc sa fie inclinat in mod clasic in tema sa, dar conduc si la plati profitabile.

Jucarea acestui joc este mai usoara decat cea mai mare, cu doar doua sarcini necesare jucatorilor de indeplinit inainte de a roti rolele. Prima sarcina necesara completarii este alegerea costului mizei, care poate varia intre 0,01 si 20,00 USD. Cea de-a doua sarcina necesara in cazul punterului este de a alterna cate linii de plata vor fi puse in miscare pentru urmatoarea rotire. Cand toate cele douazeci de linii sunt initiate cu pariul de miza de 20,00 USD, atunci se va juca 400,00 USD ca valoare maxima.

Pictograma Red Seven este salbatica, iar cand unul este prezent pe role, atunci toate celelalte simboluri, cu exceptia stelei de aur, vor fi potrivite si vor fi castigate atunci cand este posibil. Suma jackpot-ului care poate fi castigata este de 20.000 $ respectabili si veti avea nevoie, pe o linie activa, de cinci sapte rosii pentru a vedea acest lucru adaugat la bankroll.

Declansarea premiului jackpot se realizeaza atunci cand jucatorii aterizeaza simultan pe cinci dintre pictogramele stelei de aur. Acest lucru va declansa acest premiu jackpot pentru jocuri din 200.000,00 USD. Patru stele de aur acorda 8.000,00 USD, iar trei stele aurii vor declansa o victorie de 2.000,00 USD.

20 Star Party este un joc care se simte clasic in jocul sau, dar este conceput ca un slot video. Acest lucru inseamna o abordare unica pe care majoritatea sloturilor nu o ofera pe web. Cand tineti cont de aceasta experienta unica, avand in vedere ca selectiile sunt castigate in mod regulat, la fel ca platile standard, atunci veti avea un slot restant.

Știri relevante