20 Super Hot este cel mai jucat slot din lume

Una dintre principalele caracteristici ale acestui slot este ca toate simbolurile, cu exceptia imprastierii, apar in stiva, ceea ce duce la linii lungi de putine sau deloc lovituri, in contrast cu marile victorii care apar uneori atunci cand obtinem mai multe tamburi acoperite cu acelasi simbol si cel mai probabil unele Sevens formeaza linii pe mai multe linii de plata active simultan si, probabil, unele dintre ele ajung sa formeze 5 de un fel, ceea ce face din „20 Super Hot” una dintre sloturile EGT cu cea mai mare variatie pe care am jucat-o pana acum.

Nivelurile de adrenalina par a fi intotdeauna ridicate atunci cand jucati acest slot de 5 x 3 tambururi si 20 de linii de plata, unele dintre cele mai bune castiguri mari ale mele au fost in intervalul de 100 pana la 150 de ori pariul meu total, iar unele serii de faze proaste au fost suficiente pentru a le consuma. profiturile mele acumulate si chiar capitalul initial.

Desi interesant, acest tip de sloturi nu sunt tocmai pe gustul meu, iar motivul este ca ma impiedica gestionarea banilor si se pare ca cea mai buna strategie este sa evadezi tocmai in momentul obtinerii unui profit suficient de mare pentru a ne asigura victoria, desi acest lucru este doar parerea mea, desigur, pentru ca stiu ca exista un grup urias de fani de jocuri ca acesta, care au invatat sa profite bine de varianta ridicata, am vazut chiar si o multime de comentarii foarte pozitive despre „20 Super Hot „pe forumuri despre subiectele cazinourilor. Avand in vedere acest lucru, le-as sugera jucatorilor care doresc sa incerce acest slot sa o faca mai intai pe o versiune demo, iar daca va place, atunci va doresc cel mai mult noroc cu el.

20 slotul online Super Hot demonstreaza modul in care puteti combina cu succes scoala veche cu tendintele actuale. Slotul video a primit de la dezvoltatori cinci tambururi si douazeci de linii active. Gambler nu poate alege in mod independent cate linii vor fi active, deoarece aceasta este o caracteristica fixa.

In partea de jos a ecranului se afla butoanele de control. In coltul din stanga puteti afla soldul curent, imediat dupa ce vine informatii despre valoarea nominala a imprumutului de joc. La inceputul jocului, utilizatorul alege cate credite sa puna pe o singura linie. Nu exista alegerea unei cifre specifice, astfel incat utilizatorul va trebui sa se multumeasca cu cinci optiuni, fiecare avand un buton separat.

Nu exista chei pentru a porni mulinetele ca atare. Functia sa este indeplinita de cele cinci butoane mentionate mai sus. Motivul acestei decizii consta in simplificarea maxima a procesului de joc: in teorie, jucatorul ar trebui doar sa activeze toba si sa inceapa sa joace fara probleme inutile. Desigur, aceasta este o miscare foarte rezonabila din partea EGT. Apropo, puteti opri bobinele in orice moment, pur si simplu apasand aceeasi tasta care a fost folosita pentru a porni.

Știri relevante