Menu

22bet pariază să câştigi sau de plăcere

22bet pariaza sa castigi sau de placere
Este destul de comun să constaţi că o casă de pariuri online va include un bonus de bun venit pentru a încuraja potenţialii jucători să se înscrie la serviciul lor de pariuri. 22Bet a oferit o ofertă de înscriere, care este similară cu multe tipuri de bonusuri de pariuri sportive acolo, şi astfel vom arunca o privire asupra ofertei şi vom vedea dacă merită să va înscrieţi.

22Bet are oferte personalizate pe regiuni

Dacă înregistraţi un cont nou cu 22Bet, rezervarea este dispusă să va ofere un bonus de 122% la prima depunere de până la maximum 50 €. Acest lucru poate fi utilizat pentru pariuri sportive sau jocuri de cazino pe site. Dacă îl utilizaţi pentru pariurile sportive, va trebui să pariaţi bonusul nu mai puţin de cinci ori pe pariurile cu acumulatori sport cu trei selecţii cu cote de 1,40 sau mai mari într-o săptămână pentru a va putea retrage câştigurile. Întrucât dacă utilizaţi bonusul pentru jocurile de cazino, va trebui să încasaţi bonusul de 50 de ori într-o săptămână. În plus, bonusul de bun venit va oferă şi 22 de puncte de pariere care vor fi creditate instantaneu în contul dvs.

Înainte de a stabili un rating pentru acest bonus şi de a-l compara cu cele mai bune oferte de pariuri gratuite, ar trebui să menţionăm că marca include şi un bonus frumos de depunere. Aceasta va corespunde bonusului tău de depunere cu 22% până la 50 € şi îţi va oferi încă 22 de puncte de pariere cu care să joci. Pentru a solicita oricare dintre aceste bonusuri, va trebui să depuneţi cel puţin 1 €, iar dacă faceţi un pariu acumulator, atunci pariul trebuie să conţină cel puţin trei selecţii cu cote de 1,40 sau mai mari.

22bet are aplicaţie mobilă de top

Fie că aveţi nevoie de ajutor pentru configurarea contului dvs. 22Bet, fie căutaţi sfaturi despre existenţa unei aplicaţii 22Bet, atunci poate fi necesar să contactaţi direct marca. În timp ce majoritatea caselor de pariuri online vor oferi clienţilor lor câteva live chat-uri utile sau chiar opţiuni de telefonie telefonică, se pare că 22Bet îl păstrează simplu doar cu un formular de e-mail care poate fi utilizat pentru a ajunge la un reprezentant de asistenţa 22Bet pentru clienţi.

Acest lucru ar putea fi puţin dezamăgitor şi nu va ajuta marca să obţină recenzii mai decente 22Bet, dar ar trebui să precizăm că 22bet se angajează să răspundă la toate întrebările prin e-mail în 24 de ore. Dar, deşi lipsa de chat-uri live ar putea fi iertabila, am fost de asemenea lăsaţi de faptul că 22Bet nu părea să includă niciun fel de secţiune de ajutor sau zona de întrebări frecvente. Deci, dacă aveţi nevoie de asistenţă pentru utilizarea site-ului 22Bet, atunci ar trebui să aşteptaţi o zi întreagă înainte de a primi orice fel de răspuns.

Penibil, recenzia noastră a descoperit că 22Bet nu oferă nicio lipsa de alegere când vine vorba de a face pariuri sportive. Indiferent dacă pariaţi în fotbalul din Premier League sau preferi să pariezi la turneul de tenis de la Wimbledon, ar trebui să poţi alege şi să alegi dintr-o mare varietate de pieţe de pariuri pentru a profita la maxim de strategiile tale de pariere.

Nu sunt doar cele mai populare sporturi, cum ar fi tenisul, cursa de cai, fotbalul, hocheiul pe gheaţă şi baschetul, care sunt prezentate pe site-ul 22Bet, deoarece marca acoperă o mulţime de opţiuni de pariuri sportive de nişă. Acest lucru înseamnă că poţi paria pe orice, de la biatlon până la sărituri de schi şi fotbal pe plaja aici. Plus 22Bet are, de asemenea, o selecţie excelentă de opţiuni de pariere sportive, care sunt sigur că vor fi un mare succes printre toţi jucătorii de acolo.

 

Știri relevante