3 factori de baza pentru o strategie de pariere pe baseball

3 factori de baza pentru o strategie de pariere pe baseball

Dupa cum am mentionat, baseballul are un anumit element de imprevizibilitate pe care s-ar putea sa nu-l gasesti in alte sporturi. In fotbal, de exemplu, puteti paria aproape intotdeauna pe o echipa ca Manchester United, care bate o echipa mai mica, precum Crystal Palace. In timp ce exista discrepante similare in ceea ce priveste talentul in baseball, cele mai bune echipe din liga castiga in mod obisnuit doar intre 50 si 65 din jocurile lor pe parcursul unui sezon complet de 162 de jocuri.

In schimb, cele mai proaste echipe din Major League Baseball vor castiga de obicei intre 30 si 45% din jocurile lor din sezonul regulat. Asta inseamna ca echipa MLB de pe ultimul loc este inca pe deplin capabila sa castige 50-60 de jocuri.

Veti vedea deseori echipe populare, cum ar fi Yankees si Dodgers, listate ca -180 sau -200 favoriti pentru a castiga jocurile, mai ales daca se confrunta cu un adversar mediocru. Cu toate acestea, pariul pe o echipa de baseball este foarte mic, pentru a castiga un joc la cota -200 si exista, evident, un dezavantaj daca pierde. Platile dvs. sunt mici daca castiga, iar pierderile dvs. pot fi mari daca nu reusesc.

Exista doar un potential de profit foarte mic in favoritele mari de bani atunci cand vine vorba de pariuri de baseball pe bani reali.

Pariati impotriva publicului

Publicul larg nu este plin de pariori inteligenti. De fapt, majoritatea sunt doar pariori ocazionali care doresc sa faca un joc putin mai interesant. Cotele variaza in functie de suma de bani pariata pe o anumita parte a unei linii de pariuri MLB. Echipele populare, favoritele grele si echipele de acasa sunt de obicei supraevaluate de pariorii de baseball incepatori.

Deoarece publicul poate determina producatorii de cote sa isi ajusteze liniile, puteti profita mergand in cealalta directie. Cumparaturile pe linie si valorificarea discrepantelor in cotele de pariuri la baseball sunt cateva abilitati de care aveti nevoie pentru a deveni un parior profitabil pe baseball pe termen lung. Stiind cand sa adopti o abordare contrara impotriva publicului este o alta metoda care te poate ajuta sa castigi bani pe parcursul unui sezon.

Pariati pe Moneyline Underdogs

Underdogs sunt de obicei underdogs pentru un motiv. Echipele mai mici din clasament nu vor fi favorizate sa castige jocuri foarte des, deoarece nu castiga jocuri foarte des. Cu toate acestea, a profita in mod constant de castigatorii cu bani suplimentari poate fi o abordare profitabila, chiar daca pierdeti mai mult de jumatate din pariuri. Acest lucru se datoreaza faptului ca platile pentru castigurile pe care le obtineti compenseaza in general pierderile.

Chiar daca ati obtinut un pariu de castigator sub mai putin de 50% din timp, veti castiga profit, avand in vedere ca castigurile dvs. vin pe pariuri cu cote in intervalul 1.70, 1.80 si +1.90. Pierdeti banii pe care i-ati riscat doar daca pariul nu este in regula, dar pariurile pe care le castigati va pot ajuta sa va umflati banii mult mai repede decat veti face, daca pariati doar pe favoritele mari ale liniei de bani.

Știri relevante