Menu

3 feluri in care luam legatura cu angajatii Real Bet

3 feluri in care luam legatura cu angajatii Real Bet

Atunci cand vine vorba despre serviciul de relatii cu clientii, Real Bet pune la dispozitia clientilor 4 modalitati de contact diferite.

Primul mod de contact este e-mailul. Casa de pariuri a pus la dispozitia clientilor 4 adrese de email diferite, cate una pentru fiecare departament de relatii cu clientii.

O alta modalitate de contact este cea telefonica, si aici avand cateva optiuni. Astfel, pentru clientii din America de Nord, Germania, Elvetia si Austria, serviciul telefonic este unul gratuit, iar pentru ceilalti exista un serviciu telefonic normal, dar tot gratuit.

O a 3 a modalitate de contactare a celor de la Real Bet este chatul, o modalitate solida si convenabila, deoarece se poate ajunge rapid si usor la un operator de relatii si sericii cu clientii.Raspunsul este unul rapid si util. Pentru a putea accesa acest serviciu, trebuie doar sa selectati “live chat” care se afla in partea stanga sus a site-ului.

O ultima modalitate prin care puteti sa contactati Real Bet este prin apel Skype. Pentru a folosi aceasta optiune, trebuie sa dati click pe “Contactati-ne” care se afla in partea stanga sus a site-ului. Dupa ce dati click, veti fi conectat la o echipa de servicii clienti.

Indiferent de problema avuta, cei de la Real Bet sunt dispusi tot timpul sa va ajute, de aici si multitudinea de optiuni oferite.

Știri relevante