3 modalitati de a contacta neteller pentru probleme pariuri

Exista mai multe modalitati de a contacta rapid si usor asistenta NETELLER. Pentru probleme generale, apelarea sau utilizarea optiunii live chat este cea mai rapida si mai confortabila optiune din care sa alegeti, dar puteti sa le trimiteti si un e-mail sau sa le contactati prin Twitter sau Facebook.

Daca alegeti sa contactati asistenta prin e-mail sau formularul de contact al acestora, va rugam sa utilizati adresa de e-mail pe care o utilizati pentru contul dvs.

Va rugam, de asemenea, asigurati-va ca numarul de identificare al contului dvs. NETELLER este gata, care apare in prezentarea contului dvs. când va conectati si este un numar de 12 cifre.

Cea mai rapida modalitate de a contacta asistenta NETELLER este sa utilizati optiunea „Chat in direct VIP” disponibila in contul dvs. Va rugam sa retineti, chat-ul live NETELLER este disponibil numai pentru clientii VIP

Neteller Live Chat este disponibil 24/7.

O alta modalitate de a contacta asistenta NETELLER este prin e-mail sau prin formularul de contact al site-ului web. Pur si simplu accesati site-ul web si utilizati acest formular de contact sau utilizati adresa de mail furnizata pentru a trimite un e-mail. Va rugam sa va asigurati ca descrieti problema cât mai detaliata posibil si adaugati, de asemenea, numarul de identificare al contului si adresa de mail.

Asistenta NETELLER va va reveni in 1-2 zile lucratoare.

NETELLER ofera 16 linii directe diferite, separate pentru tara de resedinta.

Folosirea asistentei lor telefonice este cea mai rapida modalitate de a lua legatura si ar trebui folosita daca este posibil pentru a accelera intregul proces pentru dvs.

Va rugam sa mariti aceasta imagine pentru a verifica linia directa si alegeti numarul de telefon preferat din lista.

Știri relevante