Menu

3 modalitati de a tranfera bani din paypal in skrill

3 modalitati de a tranfera bani din paypal in skrill

Exista motive valide pentru care oricine ar dori sa transfere bani de la Paypal la Skrill. O preocupare este ca destinatarii dvs. o pot dori in contul Skrill, deoarece nu au o modalitate convenabila de retragere din Paypal. Un alt motiv este ca unele servicii care sunt oferite de Skrill nu sunt disponibile pe Paypal.

De exemplu, in tara noastra, este nevoie de cel putin 2 zile pentru a obtine numerar de la Paypal. Cu toate acestea, pot trimite bani instantaneu din contul Skrill pe telefonul meu mobil (M-pesa). Ma pot retrage apoi la magazinul local, chiar și atunci cand sunt in mijlocul nicaieri.

Din pacate, nu exista un mod direct și legitim de a trimite bani de la Paypal la Skrill. Pentru ca aceste transferuri sa fie posibile, ambele parti trebuie sa incheie un acord de parteneriat. Pana atunci, exista inca cateva modalitati prin care puteti utiliza pentru a va muta fondurile de la Paypal la Skrill. Am evidentiat cateva mai jos.

Nu direct din cont in cont. Daca aveti un cont bancar in comun intre cele doua conturi, retrageti-va de la PayPal in contul bancar și adaugati fonduri din contul bancar la Skrill și invers.

Sau retrageti cardul de la PayPal și apoi utilizati același card pentru a va finanta tranzactia la Skrill și viceversa; retrageti-va de la Skrill pe cardul eligibil care este legat de PayPal și utilizati cardul pentru a finanta tranzactia PayPal.

Nota: fondurile nu pot fi extrase din carduri, cardurile trebuie selectate ca metoda de plata in timpul platii, cel putin așa se intampla cu PayPal. La Skrill, este posibil sa faceti depozite de card contra cost.

Din pacate, nu exista un mod direct și legitim de a trimite bani de la Paypal la Skrill. Pentru ca aceste transferuri sa fie posibile, ambele parti trebuie sa incheie un acord de parteneriat. Pana atunci, exista inca cateva modalitati prin care puteti utiliza pentru a va muta fondurile de la Paypal la Skrill.

Cu toate acestea puteti:

  1. Schimba-ti soldul cu un prieten
  2. Retrageti de la Paypal la banca și apoi transferati la Skrill
  3. Utilizati site-uri de schimb valutar online (Utilizare pe propriul risc).

Știri relevante