Menu

3 modalitati populare de cum accesez bet365

Inca din momentul intrarii pe piata pariurilor sportive din Romania, Bet365 a pus mare accent pe oferirea unei platforme pentru pariurile de pe mobil si care sa se ridice la cele mai inalte standard, iar aplicatiile, pentru ca poate sa fie accesat fie de pe un dispozitiv cu Android, fie de pe unul IOS, nu dezamagesc chiar deloc.

Platforma de pariuri poate sa fie accesata fie de pe un dispozitiv mobil, fie de pe un PC, in 2 modalitati: prin intermediul unei aplicatii sau direct din browser. Daca folositi un Iphone, puteti sa descarcati aplicatia pentru IOS, iar daca aveti un dispozitiv cu Android, puteti descarca aplicatia pentru Android.

Aveti si posibilitatea de a accesa direct din browser, site-ul fiind optimizat foarte bine. Totusi, diferenta dintre site-ul optimizat si aplicatie este foarte evidenta, in plus, avand si cateva facilitati care nu sunt intalnite la alte case de pariuri on line.

Aplicatia Bet365 este una dintre cele mai interesante de pe piata, deoarece ofera cateva facilitate unice care nu se regasesc la alte case de pariuri, dintre acestea: posibilitatea de a adauga la favorite echipele si competitiile preferate, de a scana biletele jucate offline, sau de a primi notificari personalizate legate de cornere, penalty-uri sau televiziuni care transmit meciuri.

Mai trebuie adaugat ca aplicatia a fost imbunatatita atat din punctul de vedere al facilitatilor oferite, cat si din punct de vedere garfic.

Totusi, pentru a va putea bucura pe deplin de facilitatile oferite, trebuie sa aveti un telefon, o tableta sau un PC cel putin decent, si pentru ca site-ul sa functioneze fara probleme.

Trebuie spus ca, atat in cazul aplicatiei, cat si in cazul site-ului, uneori, merg mai greu sau se mai blocheaza, doar ca aplicatia este optimizata ceva mai bine decat site-ul.

Practic, BET365 poate sa fie accesat atat de pe un PC, cat si de pe orice dispozitiv mobil, prin intermediul aplicatiei, indifferent daca este un dispozitiv cu Android sau unul IOS.

Știri relevante