3 pasi simpli pentru a reusi sa faceti skrill login

Inregistrati-va noul cont va dura doar cateva minute si urmand pasii urmatori veti crea un cont usor si rapid.

3 pasi pentru inregistrarea noului cont

Asigurati-va ca folositi linkul nostru de inregistrare pentru a va inscrie.

Introduceti datele personale precum numele, adresa rezidentiala, adresa de e-mail, parola pe formularul de inregistrare.

Dupa acesti pasi, contul dvs. este aproape gata. Ultimul pas este procesul de verificare, care este necesar pentru a elimina toate restrictiile si pentru a ne bucura de toate beneficiile noastre.

Aveti deja un cont si doriti sa va alaturati programului nostru cu contul dvs. existent? Trebuie doar sa trimiteti detaliile contului. Vom fi fericiti sa verificam daca putem sa va adaugam si contul.

Securitatea este un subiect important in general, dar mai ales pentru clientii eWallet este si mai important sa va pastrati fondurile cat mai in siguranta. Furnizorul de eWallet ofera o caracteristica excelenta de securitate interna, care va ajuta sa va asigurati contul.

De fiecare data cand va conectati la contul dvs. sau faceti o tranzactie, smartphone-ul sau tableta dvs. va genera un cod de utilizare unica. Acest cod vine pe langa detaliile de autentificare standard si se schimba la fiecare 30 de secunde. Acest lucru face aproape imposibil ca cineva sa intre in contul tau. In combinatie cu parola puternica, aveti un loc cu adevarat sigur pentru a va pastra fudurile.

De asemenea, a fost disponibil un simbol de securitate hardware acum cativa ani pentru a va proteja contul. Acest jeton nu mai este disponibil si a fost inlocuit cu autentificarea in doi pasi. Cu toate acestea, clientii care mai au un simbol vechi pot sa-l foloseasca.

Exista, de asemenea, o multime de phishing Skrill pe web, asa ca asigurati-va ca verificati articolul nostru de securitate despre acest subiect. Veti gasi mai multe detalii despre cum sa detectati acele site-uri si cateva informatii generale despre securitatea dvs.

Știri relevante