Menu

3 posibilitati pentru cum scot bani de pe skrill

3 posibilitati pentru cum scot bani de pe skrill

Fiind un sistem popular de plata electronica folosit de oamenii la nivel mondial pentru a cumpara si transfera fonduri catre si de la comercianti, Skrill este o metoda fiabila, sigura, transparenta si convenabila de a trimite si obtine plati online, cu accent pe transferurile internationale de bani cu costuri reduse. O optiune populara pentru tranzactii mai mari, avand in vedere costul scazut al transferurilor. Multe case de pariuri sunt acceptat de Skrill, ceea ce faciliteaza retragrea si depunerea fondurilor cu Skrill si o optiune de plata viabila.

Cum sa retragi fonduri din contul de pariuri cu skrill. Conectati-va la portalul clientilor cu informatiile contului dvs. de tranzactionare live. Apoi, din meniul din stanga din Portalul clientilor, selectati „Retragere”. Apoi completati informatiile din formular si faceti clic pe „Trimiteti”. Inainte de a completa restul formularului si de a face clic pe „Confirmare”, asigurati-va ca ati citit notele noastre de retragere.

Puteti urmari starea retragerii dvs. in Lista de retragere a depozitelor din portalul clientilor.

Retragerile pot fi facute doar in acelasi cont Skrill care a fost folosit pentru a depune fonduri.

Pentru a retrage fonduri prin Skrill, trebuie sa fi depus fonduri folosind aceeasi metoda.

Timpul de procesare a retragerilor este de obicei in termen de maxim 1 zi lucratoare de la solicitarea de retragere. Dupa ce fondurile au fost procesate de operatorul de jocuri de noroc sau pariuri sportive, acestea vor fi creditate in contul dvs. Skrill. Daca nu putem sa va verificam informatiile, poate exista o intarziere scurta.

De asemenea, profiturile pot fi retrase prin transfer bancar, dar avem nevoie de un extras bancar care sa confirme numele detinatorului contului, care trebuie sa fie identic cu numele pe care l-ati furnizat atunci cand v-ati inregistrat la casa de pariuri respectiva.

Știri relevante