3 sisteme inedite de pariere pe tenis, hochei si baschet

Analiza pariurilor pe tenis

In primul rand, trebuie sa stiti ca tenisul este unul dintre cele mai grele sporturi de pariat, deoarece sunt foarte multe aspect care afecteaza fiecare meci- forma, intalnirile precedente, suprafata, oboseala si, desigur, mentalitatea. Astfel,aceste aspecte sunt cele mai importante pentru a fi un parior de tenis de succes.

Un aspect care trebuie avut in vedere este ca trebuie sa urmariti meciurile de tenis sau macar sa aveti informatii foarte precise si bune, deoarece trebuie sa cunoasteti jucatorii, trebuie sa intelegeti motivatia actuala, conditia fizica si asa mai departe. Se pariaza mai ales pe jucatorii pe care i-ati vazut recent si le cunoasteti abilitatile de joc in acea zi.

De obicei, ultimele saptamani ale anului jucatorii mai slb cotati ii inving pe jucatorii de top Si puteti profita de acest lucru.

Un alt factor este uimitoarea forma pe care un jucator o poate arata intr-un turneu, iar cotele pe care le primeste un astfel de jucator sunt grozave la aproape toate meciurile.De asemenea, mai sunt jucatori care nu palesc niciodata care in mare parte din sezon au aratat o forma groaznica si care in ultima luna au fost senzationali. Astfel, strategia de baza de pariat pe tenis este urmatoarea:

-o analiza corecta a circumstantelor actuale.

-urmarirea meciurilor pentru a putea vedea mai mult decat arata statisticile.

-folositi-va propria experienta.

-gasiti valoarea in primele 3 puncte.

Sisteme si strategii de pariere pe meciurile de baschet si hochei pe gheata

Oriunde va uitati veti gasi o buna strategie pentru orice sport vreti. Indiferent ca este vorba despre NBA, daca vorbim despre baschet sau daca este vorba despre NHL, cand vorbim despre sisteme si strategii de pariere pe hochei pe gheata. Poate sa fie vorba despre “peste”1,5 goluri in a 3 a perioada intr-un meci de hochei pe gheata.

Urmatorul pas pe care trebuie sa il faceti este testarea oricarei strategii sau sistem de pariere, deoarece, daca primiti un pont, mai intai trebuie sa il verificati. Astfel, veti studia forma, statisticile sau orice considerati ca va poate adduce mai aproape de adevarata valoare a ofertei. Faceti acelasi lucru pentru orice sport si strategie de pariere.

Testati sistemul sau strategia respectiva de mai multe ori, fara a plasa, insa, pariuri. Apoi, veti putea vedea ce potential de rambursare ati putea avea de pe urma acelui sistem sau strategii.Puteti petrece timp studiind acel system sau chiar il puteti adapta dupa propria dorinta.La sfarsitul zilei, va trebui sa va gestionati depozitul, iar folosirea unui sistem de pariere va poate ajuta sa faceti acest lucru.

Știri relevante