30 Spicy Fruits un slot picat cu castiguri usturatoare

Mancarea picanta este extrem de populara in intreaga lume, deoarece oamenilor le place sa-si puna papilele gustative la limite consumand mancare cat mai calda. Iti place mancarea ta cu un pic de lovitura in plus? Iti place sa-l comanzi „la cald” si sa te pui pe o multime de sos de ardei iute? Daca faceti atunci aceasta versiune a slotului de la dezvoltatorul de software bulgar EGT a fost facuta cu dvs. in minte, singura diferenta este ca nu este mancarea care va fi condimentata, ci o selectie de fructe in schimb!

30 Spicy Fruits are 5 role, 30 de linii de plata si este dotat cu caracteristici precum rotiri gratuite, salbatice stivuite, 4 jackpoturi progresive si un mod de joc.

Prima caracteristica de evidentiat este simbolul Wild si acest simbol este ilustrat de un ardei iute rosu. La fel ca majoritatea simbolurilor Wild, inlocuieste toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului Scatter, care este infatisat de o punga de numerar verde cu un simbol „$”. ca si cum ai reusi sa debarci 5 dintre aceste simboluri, atunci vei fi tratat cu plata maxima maxima de 1.000X pariul tau! Acest lucru nu este totul, deoarece simbolul Wild apare, de asemenea, stivuit pe role, care ar trebui sa ajute cu adevarat sa creasca sansele de a castiga un mare castig.

30 Spicy Fruits ofera jocul obligatoriu Free Spins. Pentru a activa aceasta caracteristica, va trebui sa aterizati 7 sau mai multe simboluri Scatter pe 2, 3 si 4 tamburi. Odata declansat, veti fi transportat la un set alternativ de tambururi si veti primi intre 7 si 30 de rotiri gratuite, in functie de cate simboluri Scatter aterizati pentru a-l activa. De exemplu, 7 simboluri Scatter va vor oferi 7 rotiri gratuite, dar daca aterizati 9 dintre aceste simboluri, veti primi un set fin de 30 de rotiri gratuite.

De asemenea, jocul ofera un joc Gamble optional. Acest lucru este declansat de fiecare data cand aterizati un castig pe tambururi si implica ghicirea culorilor rosu sau negru al unor carti. Daca ghiciti corect culoarea unei carti, atunci castigul dvs. este dublat. Este posibil sa pariati de pana la 5 ori. Jocul Gamble este destul de riscant de jucat si stii doar ca daca ghiciti culoarea unei carti incorect, atunci veti pierde toate castigurile actuale si veti fi readuse la jocul principal.

Ultima caracteristica de evidentiat este cele 4 jackpot-uri progresive care sunt bine afisate in partea de sus a tambururilor. Aceste jackpot-uri pot fi castigate in orice moment pe orice rotire. Cand un joc de jackpot este declansat, veti fi dus pe un nou ecran unde trebuie sa alegeti 3 carti din 12 carti care apar cu fata in jos. Daca toate cele 3 carti se potrivesc cu acelasi costum al unuia dintre jackpot-urile progresive, veti castiga totalul jackpot-ului corespunzator.

Știri relevante