Menu

4 motive sa pariezi pe cursele de cai la pariuri

4 motive sa pariezi pe cursele de cai la pariuri

BONUSURILE ACORDATE LA CURSELE DE CAI

Nu este deloc neobisnuit ca sa gasiti lucruri de genul “CELE MAI BUNE COTE GARANTAT” sau “EXTRA LOCURI” in cazul curselor de cai. Dat fiind faptul ca, cursele de cai sunt o parte importanta a pariurilor, mai ales in MAREA BRITANIE, casele de pariuri se lupta pentru o cat mai multa actiune in aceasta zona a pariurilor. Obtinand cele mai bune cote garantate ( adica vi se plateste un pret mai mare, daca o cota a unui cal este la inceput mai mare decat cel pe care l-a avut in momentul in care ati ales acea cota ),acest lucru poate da un plus valoare.

BONUSURILE IN PROCENTE

Acestea sunt o alta modalitate populara prin care casele de pariuri adauga putin mai mult la pariurile castigatoare. O multime de operatori de top vor oferi acets tip de pariu. Cat de mult veti primi, depinde de marimea pariului in acumulator. Puteti avea si 5% bonus  castig . Acest procent variaza de la o casa de pariuri la alta, asa ca verificati termenii.

COTELE IMBUNATATITE

Casele de pariuri ofera optiuni de cote imbunatatite, pe langa bonusul de bun venit. Nu este asa de neobisnuit pentru casele de pariuri sa ofere preturi mai mari la pitele de pariuri selectate. Din nou, acest lucru poate sa varieze intre diferite case de pariuri. Adica, unele tind sa ofere mult mai multe cote imbunatatite decat altele.

Lucrul bun in legatura cu aceste cote imbunatatite care sunt destinate clientilor deja existenti este ca vor avea o valoare mai mare decat cotele obisnuite. Nu vor afecta deloc aceste cote marite bonusurile sub forma pariurilor gratuite. Casele de pariuri doar vor creste pretul general al pietelor de pariuri putin mai mult, tocmai pentru a va face sa pariati pe acele piete de pariuri.

O variant a acestor cote imbunatatite vor fi pariurile crescute. Uneori, casele de pariuri vor oferi clientilor un pariu cu cote crescute. Acest lucru se poate aplica oricarui pariu, totul fiind la alegerea jucatorului. Una dintre casele de pariuri care fac acest lucru in mod frecvent este William Hill. Pariurile crescute vor avea mai mult ca sigur termeni si conditii la care sa se supuna.

PARIURILE SPECIALE DE TIPUL RAMBURSARII BANILOR

De obicei, acest tip de pariu apare in jurul unui eveniment sportiv important. In cazul acestui tip de pariu, casa de pariuri va elimina anumite riscuri din jurul unui rezultat. Poate sa fie sub forma refinantarii contului cu valoarea mizei, daca pariul este pierdut. Casa de pariuri va returna miza pierduta in contul jucatorului, fie sub forma banilor cash, fie sub forma bonusurilor de pariuri. Este cea mai populara forma de bonusuri de bun venit in cazul pariurilor on line.

Știri relevante