Menu

4 situaţii când e mai bine să aştepţi decât să măreşti

4 situatii cand e mai bine sa astepti decat sa maresti
Răspunsul depinde de situaţie. Şi totuşi, par să am teribilul obicei al mentalităţii de mărime potrivită tuturor. A fost o vreme când eram un jucător destul de pasiv, care a sunat tot timpul. Am vrut să ajung la confruntare fără să zdruncin prea multe pene.

Apoi am primit nişte antrenori. El m-a învăţat să fiu mult mai agresiv. Am crescut tot timpul. Am început să smulg pene cu dinţii.

A fost o mizerie. Îmi amintesc că antrenorul meu mi-a spus că era evident că nu am niciun indiciu, dar, în acelaşi timp, eram un coşmar al unui adversar.

În aceste zile înţeleg că mentalitatea cu o mărime potrivită tuturor este o idee teribilă

Fiecare mana conţine un amestec interesant de variabile şi trebuie să le descifrăm pe toate înainte de a vă lua decizia de la mana la mana.

Una dintre principalele situaţii în care apelul este mai bun decât re-ridicarea este atunci când aveţi o mana care este probabil înaintea razei de atac a adversarului dvs. în acest moment, dar care nu va mai fi înainte dacă vor intra bani semnificativi în pot.

De exemplu, dacă cineva ridică din prima poziţie la o masă cu noua mâini şi toată lumea se pliază în jurul tău în poziţia de mijloc cu T-T sau A-Qs, ar trebui să apelezi aproape întotdeauna, presupunând că teancurile sunt relativ adânci.

Chiar dacă T-T şi A-Qs pot fi în fata adversarului dvs. în acest moment, dacă ridicaţi din nou şi adversarul dvs. apelează sau faceţi 4 pariuri, veţi fi de obicei împotriva unei game care va va bate.

Pentru a clarifica acest punct: să presupunem că adversarul tău ridica din prima poziţie cu A-A – 6-6, A-K – A-J, A-Ts, K-Q, K-Js şi câţiva conectori puternici. Împotriva acestui interval, A-Q şi T-T au aproximativ 52% din capitalul propriu.

Dacă adversarul tău apelează sau face 4-pariuri re-raise-ul tău cu A-A – T-T şi A-K şi A-Q, ai aproximativ 40% capital propriu. Aşadar, aţi prefera să jucaţi un pot mic cu 52% echitate sau să furati un pre-flop o oală mică sau să jucaţi un pot mare cu 40% capital propriu?

Mai ales în turnee, unde este important să minimizaţi şansele de a va rupe, apelul în această situaţie este aproape întotdeauna superior – poate chiar cu mâini la fel de puternice precum Q-Q şi A-K. Nu cădea în obiceiul de a ridica orbeşte cu mâinile despre care se crede de obicei că sunt puternice.

Reflectaţi întotdeauna asupra modului în care mana se va juca şi luaţi o linie care duce la locuri benefice pentru dvs.

Unibet Poker oferă un rake mai mic decât veți găsi în multe alte locuri, după ce a decis că creează un mediu mai bun pentru jucătorii cu un rake mai mic. Rake-ul este de aproximativ 3-10%, în funcție de dacă jucați jocuri cash, sit n go sau turnee, precum și în funcție de mizele pe care le jucați.

Puteți cere Unibet Poker despre care puteti citii aici https://pariubet.ro/recenzie/unibet-poker/ să primească schema exactă de rake pe care o folosește, deoarece aceasta nu este disponibilă public pe site-ul lor.

Unibet Poker oferă o mare varietate de promoții pentru ca jucătorii săi să profite. Accentul principal este pus pe jucătorii recreativi, dar asta nu înseamnă că niciun jucător obișnuit nu va putea beneficia și de ofertele pe care le are Unibet Poker.

Toți jucătorii vor putea primi bilete gratuite la turnee și sit n go, precum și bani gratuiti prin sistemul lor unic de realizări, în care jucătorii sunt recompensați pentru realizarea diferitelor realizări, cum ar fi 100 de flop-uri și altele asemănătoare.

În plus, toți jucătorii fac, de asemenea, parte dintr-un sistem de recompense, care oferă bonusuri pentru jucători care oferă rakeback suplimentar. În plus, Unibet Poker oferă, de asemenea, clasamente și alte promoții în mod regulat, oferind jucătorilor un profit bun din rake-ul lor și le oferă schimburi pentru a câștiga bani mari printr-un buy-in gratuit la turneu.

Știri relevante