40 Mega Clover slotul cu rotiri gratuite din plin

Disponibila incepand cu 28 februarie 2018, productia intitulata 40 Mega Clover de la furnizorul EGT se concentreaza pe simplitate. Dupa jocul online 100 Burning Hot revine cu o optiune de divertisment interesanta si extrem de profitabila.

Masina de incarcat 40 Mega Clover este inspirata de banditii traditionali cu o arma, dezvaluind o structura de 5 tambururi, 4 randuri si 40 de linii de plata. Prezinta grafica clasica si simboluri care se regasesc in mod regulat. Lista contine o varietate de fructe precum cirese, prune, struguri, lamaie, portocale si o felie de pepene verde. Pe mulinete apar alte icoane, cum ar fi stea, potcoava, trifoi cu patru foi si dolar. In ceea ce priveste valoarea pariului, jocul se adreseaza in special rolelor mari si pariorilor mari, deoarece miza incepe de la 40 € pana la 800 € pe rotire. Fiecare jucator va avea ocazia sa isi creasca investitia cu un jackpot progresiv si simboluri profitabile.

In ciuda unei interfete destul de simple, functiile ar trebui sa atraga atentia jucatorilor. Intr-adevar, fiecare simbol isi rezerva castiguri semnificative cu conditia formarii combinatiilor castigatoare. De exemplu, trifoiul are capacitatea de a inlocui toate celelalte icoane de pe tamburi, cu exceptia simbolului de imprastiere. Aceasta din urma va fi reprezentata de stea si apare simultan pe tambururile 3, 4 sau 5.

Principalul sau avantaj este de a furniza monede de 3.200, 16.000 sau 320.000. In sfarsit, gasiti functia Gamble care duce la o reformula. rotire si un multiplicator 2 ×. Ar trebui sa stiti ca jocul nu ofera rotiri gratuite sau jocuri bonus, doar Scatters, un simbol Clover Wild si un jackpot mister. Modul sau de functionare se concentreaza pe cele patru jackpot-uri progresive.

Pe scurt, dezvoltatorul EGT ofera utilizatorilor mai multe sanse de a castiga victorii mari, iar acest titlu nu face exceptie. Cel mai lucrativ slot de 40 Mega Clover Slot promite sa fie distractiv cu premii atractive. Este accesibil pe majoritatea platformelor alimentate de editor.

Știri relevante