Menu

5 dificultăţi de care te loveşti începător la jocul de poker

5 dificultati de care te lovesti incepator la jocul de poker

5 mâini cu probleme majore pentru începătorii de poker

Ace-Jack

Pentru toţi cei care încă se afla în etapele de învăţare până la intermediare ale pokerului, am câteva sfaturi solide pentru dvs.: Ace-jack nu este o mână premium.

De fapt, nu este chiar o mână bună. Ştiu că arata înfricoşător atunci când îi dezlipiţi pe cei doi de pe fetru (sau îl vedeţi într-un milion de culori psihedelice), dar va trebui să aveţi încredere în mine.

Dacă nu sunteţi heads-up, trebuie să trataţi A-J la fel ca A-T, mai degrabă decât să-l jucaţi ca şi cum ar fi A-K.

King-Ten

Mai presus de toţi ceilalţi potenţiali candidaţi, regelui zece i s-a acordat titlul de „mână de fraier”. Dacă ţineţi aceasta mana, exista semnificativ mai multe plăci care va vor oferi a doua nucă sau o bătaie proastă decât plăcile care va vor câştiga potul.

Dacă nu flop broadway, sunteţi într-un loc dificil. O pereche de regi de top se va confrunta cu siguranta împotriva unui rege cu un kicker mai înalt. Aruncarea unei perechi de zeci este rareori cea mai bună pereche şi, dacă nu, aveţi drepte de care să aveţi grijă.

Lăsarea din nou a doua perechi te pune în pericol împotriva unei drepte şi vei întâlni mai multe scenarii de doua perechi cu seturi cu aceasta mana, deoarece oamenii joacă toţi zecile de buzunar şi regii de buzunar cu care se ocupa.

King-Jack

La fel ca regele zece, dar puţin mai puţin periculos. Riscul redus, comparativ vorbind, oferă acestei mâini aspectul de a fi mai puternic decât este în realitate.

Din nou, dacă flopezi două perechi, va trebui să fii atent la seturi şi tot trebuie să-ţi faci griji cu privire la problemele de kicker pe o pereche.

A doua cea mai suprapusa mana în poker. Jack-urile de buzunar sunt o mana de top cinci şi este o putere în comparaţie cu aproape orice mana aleatorie cu care poţi primi.

Dar dacă îl ridici înainte de flop, singurele mâini care te suna vreodată sunt cu mult înainte, sau o monedă (cu excepţia perechii mai mici ciudate).

Jucat corect, aceasta poate fi o mana foarte profitabilă. Suprapus (aşa cum fac amatorii), va va costa un procent mare din rol. Indiferent cât de puternică este mana ta înainte de flop, după flop (dacă nu te loveşti de set) ai o singură pereche.

Ace-Queen

Ace-queen este cea mai mare problemă pentru începători şi amatori. Nu am suficiente degete pentru a număra de câte ori mi-am dat banii pe un clic mare cu un pui mare.

Nu voi reface sfaturile mele despre cum să joc din nou A-Q aici. În schimb, îţi recomand să te duci la seria as-queen şi să-i citeşti. S-ar putea să va economisiţi o monedă serioasă.

Cele 5 maini pot fi exersate la 888poker

Jucătorii care sunt pasionați de turnee cu mize mai mari, se așteaptă să joace cu profesioniști la mese sau își finanțează insuficient conturile în raport cu mizele cu care se simt confortabil vor fi probabil frustrați rapid cu 888 Poker.

Salutăm fiecare snob de poker online care refuză 888 Poker (https://pariubet.ro/recenzie/888poker/) să joace în cazul în care cei 2+2 prieteni să-și poată diseca mâinile pentru a continua să facă acest lucru.

Așa cum am predicat ca o placă turnantă prost calibrată, jucătorii ar trebui să aleagă camere de poker care se potrivesc cu prioritățile lor.

În ciuda a ceea ce departamentele de marketing v-ar face să credeți, nu există un site care să se potrivească tuturor.

Jucătorii care prețuiesc jocurile cash mai presus de orice și care pot face față jucătorilor săraci vor fi probabil cei mai confortabili la 888 Poker.

888 Poker are câteva caracteristici software unice, promoții foarte bune și o selecție decentă de turnee, dar, cu adevărat, cea mai convingătoare remiză este întotdeauna calitatea jocului cash game.

Știri relevante