Menu

5 dificultati de care te lovesti incepator la jocul de poker

5 dificultati de care te lovesti incepator la jocul de poker

5 maini cu probleme majore pentru incepatorii de poker

Ace-Jack

Pentru toti cei care inca se afla in etapele de invatare pana la intermediare ale pokerului, am cateva sfaturi solide pentru dvs.: Ace-jack nu este o mana premium.

De fapt, nu este chiar o mana buna. Stiu ca arata infricosator atunci cand ii dezlipiti pe cei doi de pe fetru (sau il vedeti intr-un milion de culori psihedelice), dar va trebui sa aveti incredere in mine.

Daca nu sunteti heads-up, trebuie sa tratati A-J la fel ca A-T, mai degraba decat sa-l jucati ca si cum ar fi A-K.

King-Ten

Mai presus de toti ceilalti potentiali candidati, regelui zece i s-a acordat titlul de „mana de fraier”. Daca tineti aceasta mana, exista semnificativ mai multe placi care va vor oferi a doua nuca sau o bataie proasta decat placile care va vor castiga potul.

Daca nu flop broadway, sunteti intr-un loc dificil. O pereche de regi de top se va confrunta cu siguranta impotriva unui rege cu un kicker mai inalt. Aruncarea unei perechi de zeci este rareori cea mai buna pereche si, daca nu, aveti drepte de care sa aveti grija.

Lasarea din nou a doua perechi te pune in pericol impotriva unei drepte si vei intalni mai multe scenarii de doua perechi cu seturi cu aceasta mana, deoarece oamenii joaca toti zecile de buzunar si regii de buzunar cu care se ocupa.

King-Jack

La fel ca regele zece, dar putin mai putin periculos. Riscul redus, comparativ vorbind, ofera acestei maini aspectul de a fi mai puternic decat este in realitate.

Din nou, daca flopezi doua perechi, va trebui sa fii atent la seturi si tot trebuie sa-ti faci griji cu privire la problemele de kicker pe o pereche.

A doua cea mai suprapusa mana in poker. Jack-urile de buzunar sunt o mana de top cinci si este o putere in comparatie cu aproape orice mana aleatorie cu care poti primi.

Dar daca il ridici inainte de flop, singurele maini care te suna vreodata sunt cu mult inainte, sau o moneda (cu exceptia perechii mai mici ciudate).

Jucat corect, aceasta poate fi o mana foarte profitabila. Suprapus (asa cum fac amatorii), va va costa un procent mare din rol. Indiferent cat de puternica este mana ta inainte de flop, dupa flop (daca nu te lovesti de set) ai o singura pereche.

Ace-Queen

Ace-queen este cea mai mare problema pentru incepatori si amatori. Nu am suficiente degete pentru a numara de cate ori mi-am dat banii pe un clic mare cu un pui mare.

Nu voi reface sfaturile mele despre cum sa joc din nou A-Q aici. In schimb, iti recomand sa te duci la seria as-queen si sa-i citesti. S-ar putea sa va economisiti o moneda serioasa.

Știri relevante