5 Heart Burning prinde toate inimile pe line si e bine

5 Heart Burning prinde toate inimile pe line si e bine

5 Burning Heart este utilizarea EGT pentru un slot traditional – dar fanii fani ai furnizorului de software vor sti ca jocul este altceva decat traditional! Simbolurile din cadrul jocului sunt exact ceea ce te-ai astepta sa vezi pe un slot dintr-un cazinou; fructe, stele, si numarul norocos sapte. Cu toate acestea, jocul are si patru jackpot-uri progresive disponibile pentru castigatorii jucatorilor! Daca doriti sa va luati sansele, dar nu sunteti inca sigur in legatura cu acest lucru, cititi aceasta recenzie a sloturilor 5 Burning Heart si evaluare pentru a afla!

Obosit de citit? Consultati cele 5 capturi de ecran Burning Heart de mai jos si apoi revendicati una dintre ofertele bonus ale cazinourilor noastre recomandate pentru a juca gratuit sau real!

Slotul 5 Burning Heart are 5 role, 3 randuri si 5 linii de plata fixe. Jucatorii aliniaza trei sau mai multe simboluri identice pentru a castiga. Pariurile sunt plasate in partea de jos a ecranului, unde jucatorii pot alege cate monede doresc sa parieze pe linia de plata (de la 1 la 3). Atunci jucatorii isi aleg pur si simplu pariul total si rotesc slotul pentru a incepe! Jocul salbatic este o „inima arzatoare” si poate inlocui orice alt simbol in afara de imprastiere. Ca si in cazul altor jocuri EGT, slotul are patru jackpot-uri progresive diferite, a caror valoare este afisata in partea de sus a ecranului. Deblocarea acestor jackpot-uri este intamplatoare si poate aparea la sfarsitul oricarei rotiri.

In general, 5 Burning Heart este o alta completare puternica a portofoliului de sloturi EGT cu jackpot-uri progresive. Caracteristicile bonus ale jocului si simbolurile salbatice asigura ca jucatorii vor ramane distrati in timpul jocului. Cel mai bine este ca jocul are un mod de joc gratuit pe care jucatorii il pot folosi pentru a testa jocul inainte de a paria bani reali.

Pentru a castiga unul dintre cele patru jackpot-uri, jucatorii trebuie sa castige mai intai jocul bonus. Aceasta consta din patru etape diferite, iar la sfarsitul fiecarei etape, jucatorii devin eligibili pentru a castiga jackpot-ul corespunzator.

Nu, nu exista absolut nicio limitare atunci cand jucati pe un telefon mobil. Jocul functioneaza pe majoritatea telefoanelor si poate fi redat in cadrul unui browser web. Din pacate, jucatorii nu au optiunea de a descarca o aplicatie EGT pentru a juca.

Joaca 5 Burning Heart la cele mai bune cazinouri EGT online – revizuite si aprobate! Recomandarea noastra se bazeaza pe o gama larga de aspecte: accepta clienti din Romania, ofera o gama larga de plati pentru dvs., adica Apple Pay, Visa Debit sau Interac si ofera o multime de jocuri de la EGT, precum si de la alti furnizori Stakelogic, BGaming sau Iron Dog Studio

Știri relevante