Menu

5 locuri unde poti gasii Platinum Pasino in Bucuresti

Cazinoul de joaca Platinum poate face promisiunea de a oferi un credit considerabil bonus si rotiri de sloturi gratuite jucatorilor noi. Pachetul de bun venit se descompune de obicei pe o serie de depozite, dar mai sunt disponibile oferte, cum ar fi recompensele de recomandare ale prietenilor.

La Platinum Casino, jucatorii se pot inscrie si in programul VIP, care este operat de Fortune Lounge. Practic, acesta este un mijloc de a face pariuri pe termen lung si ulterior sa primeasca recompense de loialitate. In partea de sus a scarii, acestea pot include accesul la evenimente si calatorii la hoteluri de lux.

Cazinoul Platinum are o selectie extrem de familiara de sloturi Microgaming, care prezinta Jurassic World, Moby Dick, The Phantom of the Opera, Tarzan, Dragonz, Lost Vegas si Jungle Jim: El Dorado. Exista, de asemenea, slotul Rabat, Castle Builder 2, oferind jucatorilor sansa de a-si construi propriul castel in timp ce incearca sa obtina castiguri.

Progresorii merita sa fie explorati si pentru titluri de jackpot, precum Mega Moolah 5-tambur Drive si Treasure Nile. Si exista carti zgarietoare precum Dawn of the Paad si Turtley Awesome. Cand vine vorba de video poker, optiunile sunt dotate cu aces & eights, jack-uri sau mai bine, si multe altele.

Pentru a va incepe in mod corespunzator in calatoria cazinoului la Platinum, cazinoul ofera tuturor jucatorilor noi un bonus de bun venit de pana la 500 de dolari, impreuna cu 100 de rotiri gratuite pentru slotul auriu de la Cleopatra. Pentru a face bonusul de bun venit si mai dulce, puteti obtine 25% in plus depunand cu Bitcoin sau Card cadou instant.

Știri relevante