Menu

5dimes o casa de pariuri orientata spre casino

Unul dintre cele mai mari avantaje ale utilizarii 5Dimes este cantitatea forfecata de selectie disponibila. Se poate paria pe orice material la manualul de sport. Imaginea de mai jos nu face justitie, deoarece aceasta este doar o captura de ecran partiala a aspectului tabloului de pariuri.

Interfata este unul dintre locurile in care simtim ca 5Dimes Sportsbook exceleaza cu adevarat. Este foarte simplu, simplu si la obiect. Chiar daca exista o gama vasta de optiuni de pariere, toate sunt foarte bine organizate si usor de navigat. 5Dimes este cea mai buna carte sportiva existenta pentru pariorul cu experienta si profesionist, deoarece acopera orice tip de pariu imaginabil (Daca pariuri, teaseri, actiune inversa etc.). Mai jos este vizualizarea interfetei odata selectat un sport (sau un sport).

Este usor de observat cat de bine sunt stabilite optiunile de pariere de mai sus. In exemplu, se poate vedea abilitatea de a paria pe spread, linia de bani si over / under pentru joc. Mai mult, exista cutii derulante pentru fiecare dintre optiunile care permit pariorului sa cumpere puncte pentru a oferi o gama mai larga de optiuni de pariere.

Sansele favorabile sunt un alt motiv pentru care 5Dimes ramane o carte sportiva foarte populara pentru pariorii profesionisti. Liniile de 10 centi sunt mai mult sau mai putin regula, mai degraba decat exceptia la jocurile MLB. In timp ce scriem acest blog in luna mai, exista deja linii de joc NFL din Saptamana 1, care sunt cu linii de 20 de centi.

In timp ce aceste linii timpurii sunt grozave pentru pariorul sportiv serios, minimele de pariuri sunt cele care atrag jucatorul de agrement. Pentru doar 50 de centi, puteti plasa un pariu online la 5Dimes Sportsbook! Acesta este cel mai mic minim pe care l-am vazut in industrie si este cu siguranta cel mai mic dintre toate cartile sportive pe care le-am revizuit. Acestea fiind spuse, ne-am referi din toata inima la 5 ori orice jucator de volum care ii place sa parieze pe o varietate de sporturi diferite

Pariurile mobile pe smartphone-uri au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani. Rareori facem pariuri de la computerul de acasa. De fapt, in calitate de pariori sociali, aproximativ 75% din pariurile noastre se fac la un bar sportiv, astfel incat sa avem un site solid de pariuri mobile este foarte important!

Se poate vedea cum arata site-ul mobil in imaginea din dreapta. Chiar daca 5Dimes si-au actualizat platforma mobila, aceasta inca nu are un aspect foarte prietenos pe un telefon mobil. Imaginea arata exact cum arata tableta de pariuri la un telefon. Daca nu aveti nicio problema de marire si de iesire din browserul telefonului dvs., este posibil sa nu aveti deloc o problema. De fapt, site-ul mobil este destul de functional, dar pur si simplu nu are senzatia estetica a unui mare site pentru carti sportive.

5Dimes ofera acum o mare varietate de moduri diferite de a retrage bani din contul de carte sportiva. Prima optiune este un cec al casieriei, cu o limita minima actuala de 1.000 $ si o limita maxima de 3.000 $. Ne placea sa primim plata prin cec, dar limita mare ne deranjeaza putin. Acum, ca suntem in 2018, ar fi bine sa nu folosim optiunea Bitcoin aproape exclusiv si este incredibil de usor (si gratuit)! Exista, de asemenea, optiunea de a primi un fir bancar, care este disponibil in moneda USD.

Desi nu suntem fani ai limitelor pentru metoda mai traditionala de plati, platile de la 5Dimes sunt foarte fiabile, iar serviciul pentru clienti este usor de accesat daca exista probleme. Majoritatea optiunilor de plata sunt gratuite in zilele de luni intre orele 9:00 si 13:00 EST. Am folosit aceasta optiune si am verificat la usa in doua zile! Acesta este de fapt cel mai rapid care a fost platit vreodata de orice carte sportiva (prin verificare).

Exista o serie de motive pentru care 5Dimes poate fi considerat unul dintre cele mai bune carti sportive de pe web. Chiar daca le avem listate ca fiind numarul nostru de carti sportive, exista o diferenta foarte mica intre acestea si numarul nostru de inregistrare. Nu exista nici o indoiala ca se poate argumenta ca 5Dimes merita sa fie numarul unu. Principalul motiv pentru care le avem listate in spatele Bovada este ca 5Dimes pur si simplu nu pot potrivi cu usurinta platilor oferite de Bovada. Dar, din nou, platile nu sunt ceea ce face o carte sportiva buna, functionalitatea face. Si nu gresiti, 5Dimes exceleaza prin functionalitatea site-ului sau web, serviciul pentru clienti si utilizabilitatea generala.

Știri relevante