7 Fire Dozen slotul cu castiguri in flacari tot timpul

Simbolurile, stelele si BAR-urile retro fructe sunt prezentate pe cele trei tambururi ale anilor 70, pe slot machine Fire. Cinci linii de plata traverseaza jocul, iar acest format clasic vine cu o volatilitate ridicata. Puteti solicita castiguri de pana la 1.250x pe miza totala atunci cand simbolul cu cea mai mare valoare umple tambururile.

Slotul online 7 Fire Dozen on Fire ofera o optiune Big Bet, care îti creste sansele de a deveni o combinatie castigatoare. Sansele sunt îmbunatatite si mai mult de un simbol salbatic care actioneaza ca toate celelalte în timpul jocurilor Big Bet.

Lansati slotul 7 Fire Dozen on Fire pe un computer, iOS, Windows sau Android, si cu siguranta va va placea aspectul traditional! În afara de imaginea fixa ​​a flacarilor racitoare din spatele tambururilor, acest joc este la fel de vechi ca scoala.

Imaginile cu visine, portocale, pepene verde, BAR-uri si clopote de aur sunt familiare din nenumarate jocuri. Cu toate acestea, exista un motiv bun pentru care dezvoltatorii, în acest caz, Barcrest, continua sa lanseze sloturi traditionale. Acestea atrag un grup imens de jucatori care nu doresc sa fie distrasi de jocuri secundare, runde bonus sau simboluri unice bazate pe o anumita tema.

Daca va plac jocurile retro, atunci jucati jocurile online 7 Fire Dozen on Fire la cazinourile noastre preferate Barcrest. Barcrest face parte din grupul mai mare de Jocuri Stiintifice, ceea ce înseamna ca gama lor este disponibila pe scara larga.

Butoanele luminoase si îndraznete de control ies în evidenta pe platformele desktop si mobile. Optiunile de pariere variaza de la un mic 0,t0 pe rotire pana la 500,00 sanatos, deci, indiferent de bugetul dvs., este sigur ca va fi un nivel de pariu care sa se potriveasca.

Un alt buton declanseaza modul de rotire automata care poate fi setat sa ruleze pana la t00 de jocuri consecutive. Deoarece este un slot de volatilitate ridicat, în care puteti vedea un ciclu relativ lung de rotiri fara castig, este întelept sa setati limite de pierderi care sa opreasca modul automat atunci cand este atins.

Simbolul Golden 7 Fire Dozen este o pictograma speciala care plateste cele mai mari premii, dar functioneaza si ca Red 7 daca va putea apoi sa completeze o combinatie. Aceasta caracteristica a simbolului salbatic al slotului online 7 Fire Dozen on Fire face o diferenta în ceea ce priveste rata de acces, scazand variatia putin.

Poate ca cea mai interesanta caracteristica este optiunea Big Bet. Un buton violet îndraznet de care nu puteti rata, activeaza functia Pariu mare. Cumparati cinci rotiri pentru o miza totala cuprinsa între 20.00 si 500.00.

Știri relevante