7 Monkeys este legenda care vine si la sloturi

7 Monkeys este legenda care vine si la sloturi

Un slot video cu tematica jungla de la furnizorul de software Pragmatic Play va duce in adancul padurilor exotice. Intrand in oaza verde inchis, veti intalni o trupa de primate cu coame de culoare diferita și vor deveni adevaratii tai aliati in caștigarea unor premii uriașe. Deși grafica nu este foarte impresionanta, slotul video online cu linie de plata fixa ​​cu cinci tamburi 7 este o aventura amuzanta și plina de culoare implinita cu tobe din jungla și maimute tipand și razand atunci cand se obtine victoria. Lansat in 2015 de fostul Topgame, 7 Monkeys Slot este potrivit pentru incepatori, dar de asemenea, cei cu roluri mari se pot bucura. La prima vedere, maimutele ar putea sa nu para foarte prietenoase, dar fii suficient de curajos și s-ar putea sa dai un joc bonus cu pana la 150 de rotiri gratuite și jackpotul maxim de 1.500 de monede.

Incepand de la prima tambur, aveti nevoie de cel putin trei simboluri potrivite de la stanga la dreapta pentru a crea o combinatie caștigatoare. Coamele maimutelor vin in purpuriu, portocaliu, albastru, verde și galben, iar cea mai valoroasa dintre ele este maimuta galbena asemanatoare leului care acorda linia de pariu de 150 de ori cand cinci de un fel aterizeaza pe o linie de caștig caștigatoare.

Modul de joc este destul de simplu și neted. In afara de simbolurile obișnuite, exista doua icoane speciale reprezentate de Babuin și Banane. Ele reprezinta Wild, respectiv Scatter. Baboonul multicolor poate fi foarte util atunci cand vine vorba de finalizarea combinatiilor caștigatoare, deoarece inlocuiește toate celelalte simboluri, cu exceptia Scatter. Babuin, cu capacitatea de a aparea in stive, este cel mai profitabil simbol din slotul pentru 7 maimute, deoarece cinci dintre ele pe o linie de plata livreaza jackpotul de 1.500 de monede. Numai Bunch of Bananas nu poate fi inlocuit, dar acesta este un simbol la care ar trebui sa sperati intrucat, aparand oriunde pe role, declanșeaza caracteristica Free Spins. In functie de numarul de Scatters, veti fi recompensat cu 50, 100 sau 150 de rotiri gratuite pentru 3, 4 sau 5 ciorchini de banane, respectiv. Impreuna cu rotirile gratuite, pentru 4 sau 5 Scatters primiti multiplicatori de 2x sau 3x dubland sau tripland toate caștigurile in timpul jocului bonus. Mai mult, ori de cate ori trei sau mai multe ciorchini de banane in timpul functiei de rotiri gratuite apar, vor fi activate 15 rotiri gratuite.

S-ar putea sa va intrebati unde se ascunde cea de-a șaptea maimuta, așa ca incercati sa accesati caracteristica Rotiri gratuite. Nu exista multe sloturi video online care va vor trata cu uimitoare 50 de rotiri gratuite la aceeași miza și șansa de a caștiga alte zeci in timpul rundei bonus. Deși Pragmatic Play nu poate fi foarte mandru de aspectele sale vizuale, acesta este un mic pas inapoi, iar captușeala argintie a 7 Monkeys Slot sta in simplitatea sa. Nu exista multe tipuri de simboluri care populeaza rolele, astfel incat completarea combinatiilor caștigatoare nu a fost niciodata mai ușoara. Și atunci cand jocul bonus este declanșat, s-ar putea transforma intr-o petrecere nesfarșita din jungla.

Știri relevante