Menu

7 reguli de aur pentru jucătorii noi de poker de la Daniel N

7 reguli de aur pentru jucatorii noi de poker de la Daniel N

Cele 7 reguli de aur ale lui Daniel Negreanu

Nu arătați dacă nu trebuie

Sfaturi de poker Daniel Negreanu „Cu ce ​​crezi că împinge celălalt tip?”

DN: Nu există niciun motiv pentru a arăta, indiferent dacă ați avut-o sau dacă ați blufat. Oamenii vor alege cât pariați, cum arătați când ați făcut-o și așa mai departe.

La un moment dat se vor întoarce la tine. Așteptați până aveți mai multă experiență.

Arăt uneori, dar știu de ce și știu ce fac. Face parte din jocul meu.

Vreau ca jucătorii de la masă să știe de ce sunt capabil. Dar nici eu nu aș juca acest tip de joc cu toată lumea. Depinde cine stă acolo.

De asemenea, nu vă suprapuneți mâinile. A-Q, de exemplu, este o mână dificilă.

Nu pariați 4, pentru că, dacă sunteți împins, sunteți practic mort. Cu ce ​​crezi că împinge celălalt tip?

Citirea oamenilor este despre lucruri mici

DN: Este vorba de observare și recuperare, dar nu sunt aceleași lucruri pentru toată lumea. Nu este ușor și durează.

Atenție, nu te lăsa păcălit. Fac multe inversări, invers spune de exemplu. Odată am blufat într-un turneu și mi-am pus fața în mână. Turneul respectiv a fost televizat.

Am fost sunat și toată lumea a văzut că blufez – la masă și la televizor. Un an după aceea am făcut acea mișcare exactă cu mâna de fiecare dată când am avut nucile și am fost plătit din nou și din nou.

Nu Bluff

DN: Nu blufez. Vreodată.

Nu vă relaxați devreme

DN: Dacă credeți că ar trebui să vedeți o mulțime de flops atunci când este ieftin, vă înșelați. E un poker rău.

Nu continuați să șchiopătați când jaluzelele sunt scăzute. Cu jaluzelele 25/50 poți câștiga 75 $ în pot. Asta nu-i nimic.

Mai târziu, când sunt ante, mai sunt multe de câștigat dacă puteți vedea un flop. Atunci ar trebui să vă relaxați.

Obțineți credit pentru a juca strâns

DN: Dacă nu ați jucat o mână de ceva vreme, asigurați-vă că oamenii știu că nu, pentru că numai atunci veți obține o mulțime de credite. Dacă ceilalți nu își dau seama că nu ai mai jucat o mână de mult timp, atunci nu poți beneficia de ea.

Ai un scop

DN: Cred că nu este suficient să știi ce vrei sau unde vrei să mergi. De asemenea, trebuie să știi cum să ajungi acolo și de ce vrei să ajungi acolo.

Luați un turneu de poker, de exemplu. De ce vrei să o câștigi? Banii, zici? Ok, dar de ce? Ce vei face cu asta?

Sau vrei doar să te simți împlinit? Bine, dar de ce este atât de important pentru tine? Dacă nu aveți un scop, vă va fi greu să realizați ceva.

Am văzut miliardari care vorbesc doar despre câștigarea mai multor bani. Oamenii care nu se vor despărți niciodată, dar se plâng dacă cafeaua costă 5 USD. De ce le-ar păsa vreodată?

Acești oameni cred în minciuna că mai mult este întotdeauna mai bine. Ei cred că dacă vor avea mai mulți bani, vor fi mai fericiți. Dar nu funcționează așa.

Eșec

DN: Eșecul este important. Toată lumea eșuează. Am făcut-o și eu.

De mai multe ori am fost în Vegas câștigând bani, crezând că am descoperit jocul, iar 24 de ore mai târziu am fost atât de rupt încât a trebuit să mă întorc la hotel.

Aceste plimbări au fost foarte importante pentru mine. Încă beneficiez de ele pentru că am învățat câte ceva de fiecare dată.

Exersati sfaturile lui Daniel Negreanu la 888poker

Membrii 888sport beneficiază de cele mai recente funcții și promoții de pariuri sportive, adăugând în mod regulat noi beneficii. Mai jos, listăm câteva dintre funcțiile noastre preferate ale site-ului web 888sport și ale aplicației mobile.

Live streaming

Doar cele mai bune case de pariuri se laudă cu streaming live (https://pariubet.ro/recenzie/888sport/), dar această caracteristică este cea mai bună la 888sport. Puteți urmări curse de cai, fotbal, tenis, baschet, baseball și alte sporturi în direct pe computerul desktop sau aplicația mobilă. Apoi, plasați un pariu înainte de meci, urmăriți acțiunea în direct, pariați în joc, verificați statisticile și scorurile – puteți face totul într-un singur loc.

Încasări super taxate

Multe case de pariuri oferă cash-out, dar puține o fac la fel de bine ca 888sport. Aproape toate pariurile sportive sunt acoperite de 888sport, inclusiv simple, duble, triple și accas. La testare, am constatat că valorile cash-out oferite de 888sport au fost generoase.

Aplicație și site web ușor de utilizat

Veți fi impresionat de cât de ușor de utilizat și de receptiv sunt site-ul web și aplicația mobilă 888sport. Pariați cu un singur clic, transferați fonduri în siguranță, retrageți câștigurile și contactați serviciile pentru clienți.

Pariuri în joc

Pe lângă pariurile dinaintea meciului, 888sport are și o listă de pariuri în joc bine aprovizionată, plină cu multe sporturi și piețe de pariuri diferite. Drept urmare, comercianții 888sport live acoperă mai multe piețe decât multe alte case de pariuri. Vizitează lista de pariuri live de pe pagina principală și pariază pe fotbal cu un singur clic. Aplicația 888sport funcționează excepțional de bine atunci când pariezi în joc pe fotbal.

Știri relevante