Menu

888sport ofera cate un free bet pe zi

888sport ofera cate un free bet pe zi

Promotia cu un free bet pe de la 888sport este una exclusivista si se adreseaza in special membrilor acestei case de pariuri care au primit pe adresa de mail folosita la deschiderea contului un mail ca sunt beneficiarii acestei promotii.

Promotia este una mai complexa si necesita un anumit grad de cunoastere a pariurilor sportive. Pariurile care se califica in promotie trebuie sa aiba o cota de minim 5.0 pe una din pietele de pariere disponibile la un eveniment sportiv.

Cota de 5.0 trebuie sa fie de natura single si nu de tip accumulator. Daca aceasta cota face partie dintr-un pariu cu crestere de profit nu este luata in considerare in promotie. Miza ce se plaseaza pe aceasta cota trebuie sa fie de minim 50 ron. Premiul freebet de 50 ron plus inca unul de 25 ron se vor credita in 3 zile de la castigarea pariului pe cota 5.0.

Spuneam ca promotia este una dificila de indeplinit si membrii care nu primesc mail nu trebuie sa se considere dezvantajati. Ei ai fi prada usoara si ar pierde cei 50 ron ca miza foarte usor. In schimb un parior cu un anume profil poate intuii cu usurinta o cota de 5.0 si castiga pariul, care este conditie necesara pentru a primii premiul sub forma de free bet.

Știri relevante