Menu

ABCislands pariuri din paradis pentru toata lumea

ABCislands pariuri din paradis pentru toata lumea

ABCislands este o companie sora a LooseLines si JazzSports. Aceste case de pariuri sunt concentrate pe piata americana a pariurilor. Pariurile de sport a fost infiintata in 1998 in Costa Rica. ABCislands este o platforma internationala de pariuri care opereaza online. Este axat pe pariurile sportive, dar acorda atentie si cailor de curse si cazinoului live.

Primul nume al companiei a fost BetABC. De la bun inceput si pâna acum a facut parte din DPT Sports Group. BetABC a fost renumit pentru teasers si a fost considerat un rege al teasers pe piata americana.

Pariurile de sport si-a schimbat in mod serios designul, accentele principale si a trecut printr-un proces de rebranding. Acum ABSislands este considerat a fi un performant mediu pe piata pariurilor. Poate oferi cote destul de teaserice, bonusuri si promotii generoase si cote competitive. Se potriveste perfect pariorilor de agrement.

Faptul ca ABCislands sportbook are o legatura cu alte companii de pariuri serioase confera acestei case de pariuri un statut mai solid. Clientii sunt increzatori in ceea ce priveste pariurile pe abcislands.ag si recenziile negative despre ABCislands pot fi primite doar de la jucatorii profesionisti. Compania are in vedere astfel de jucatori.

Site-ul online ABCislands intâlneste clientii cu o pagina de pornire dinamica si plina de culoare. Fundalul este gri. Exista, de asemenea, indicii de vin si verde. Navigarea pe site nu este excesiva. Puteti gasi cu usurinta sectiunea potrivita.

In partea superioara stânga si centrala a ecranului, puteti gasi cu usurinta numerele de telefon pentru probleme legate de pariuri, promotii si conturi noi. Meniul de logare este in apropiere. Clientul poate schimba limba in spaniola. Fereastra particulara este chiar mai jos.

Principalele butoane de navigare sunt, de asemenea, localizate in partea superioara a ecranului. Puteti accesa carti de sport, linii live, cazinou online, racebook sau program afiliat. ABCislands ofera asistenta 24 de ore partenerilor si tuturor produselor de jocuri de noroc de pe site-ul oficial. Prima saptamâna este gratuita.

ABCislands promite ca toate platile sunt efectuate in aceeasi zi in care este primita cererea. Acest lucru este indoielnic, deoarece toate operatiunile bancare cer pâna la 5 zile. Exista, de asemenea, reclame cu bonusuri, competitii si evenimente viitoare si cazinou cu dealeri live.

Utilizatorii pot gasi stiri, informatii statistice si scoruri in direct. Exista o pagina speciala cu astfel de informatii. ABCislands acopera majoritatea sporturilor americane. Rar se poate gasi fotbal sau alte stiri sportive europene. Clientii se pot abona la twitter si facebook si pot primi noutati in social media.

Relatii Clienti

Echipa de suport este foarte calificata. Este intotdeauna in legatura. Clientii pot pune intrebari in engleza sau spaniola. Utilizatorii pot alege orice metoda convenabila pentru ei. Toate numerele de telefon sunt gratuite pentru rezidentii Statelor Unite.

Acoperirea pariurilor si cotele

Pariurile ABCislands ofera pariuri online si telefonice. Clientii pot alege orice fel pe placul lor. Pariurile telefonice sunt prevazute cu numere de telefon gratuite pentru utilizatorii din SUA. Pariurile de sport ofera instrumente utile de pariere, cum ar fi calculatoarele teaser si parlay, cote online, statistici si rezultate live care simplifica pariurile.

Limitele de pariere sunt foarte mari. Cu toate acestea, in cazul in care pariorul doreste sa creasca limita maxima, el poate contacta serviciul de asistenta pentru clienti.

Pariurile sportive online ABCislands dau importanta sporturilor americane. Baseball-ul, fotbalul american, baschetul si hocheiul au cea mai buna acoperire. De asemenea, clientii pot profita de pariuri pe tenis, fotbal, box si golf. Exista chiar si pariuri viitoare pe fotbal. Uneori apar competitii exotice, cum ar fi Campionatul de surf.

In ceea ce priveste pariurile sportive, pariurile online ABCislands ofera evenimente politice. Probele au doar format american. Vânatorii europeni nu sunt familiarizati cu acest tip de cote.

Pariurile in joc sunt disponibile si la ABCislands. La sectiunea Live lines puteti gasi evenimente viitoare si cotele actuale.

Pariuri si promotii mobile

Versiunea mobila este disponibila pe abcislands.ag/mobile. Clientii nu au nevoie sa descarce nicio aplicatie. Site-ul oficial este personalizat pentru modul mobil. ABCislands mobil poate oferi piscine si piete, pariuri live si concursuri gratuite. Doar utilizatorii inregistrati pot avea acces la versiunea mobila.

Conturile noi pot primi bonus de inscriere. Este un pariu gratuit de 100% la prima depunere. Necesita o cifra de afaceri de 12 ori. Suma maxima a bonusului este de 500 de dolari SUA. Exista, de asemenea, bonusuri de returnare, pariuri suplimentare gratuite si bonus de recomandare.

Daca va invitati prietenul in ABCislands veti primi un bonus de 50% din prima depunere a clientului mentionat. Intr-un astfel de caz puteti obtine pâna la 500 de dolari.

ABCislands incurajeaza intotdeauna depunerea si retragerea prin intermediul sistemului Bitcoin. Pariurile de sport ofera bonusuri de 100% pâna la 500 $ si, de asemenea, bonusuri de 10%, 15% si 20%.

Știri relevante