Menu

Accesati jocuri superbet de la diversi dezvoltatori

Pariubet_Default_image

NSoft ofera solutii software de inalta calitate pentru industria jocurilor de noroc si a pariurilor, inclusiv platforme, jocuri virtuale, pariuri sportive si loterie si jocuri superbet.

Abordarea noastra unica fata de clienti si solutii software creative ne-au pozitionat ca unul dintre furnizorii de top de produse inovatoare pentru industria jocurilor de noroc. O combinatie de produse grozave, oameni grozavi si cultura excelenta a jucat un rol cheie in cresterea noastra. Intelegem ca parteneriatele puternice si pe termen lung sunt esentiale pentru dezvoltarea ulterioara, asa ca ne-am unit fortele cu cel mai important furnizor de date despre sport din lume – jocuri superbet.

Misiunea NSoft este de a oferi proprietarilor de magazine de pariuri o platforma puternica si atractiva din punct de vedere vizual, jocuri virtuale uimitoare si pariuri sportive pline de date si sa-i ajute sa-si dezvolte afacerea si prin platforma jocuri superbet.

Accesati jocuri superbet de la diversi dezvoltatori

Prin dezvoltarea solutiilor noastre software de ultima generatie, suntem dedicati crearii unui mediu de afaceri care sa maximizeze oportunitatile de vanzari ale clientilor nostri si sa le permita companiei sa atinga noi niveluri de crestere. Ambitia noastra este sa continuam sa construim valoare pentru clienti, parti interesate si parteneri.

Esti mai mult decat binevenit sa ni te alaturi in calatorie cu jocuri superbet. Am fi incantati sa lucram cu tine! GiG stimuleaza lansarea cazinoului online al Magic Jackpot in Romania. Gaming Innovation Group Inc. (GiG) a lansat cu succes un nou cazinou online in Romania pentru clientul sau, Magic Jackpot si partenerul sau Superbet.

Magic Jackpot este un brand bine stabilit, care gazduieste jocuri pe masini la 940 de puncte de vanzare cu amanuntul SuperBet din Romania si Polonia. Este o operatiune online lansata la inceputul anului 2021, dupa achizitionarea de catre Superbet a unui pachet majoritar de actiuni in Lucky 7.

Superbet este cel mai mare operator de pariuri sportive din Romania si unul dintre cei mai mari din lume, conform topului anual realizat special pentru jocuri superbet si Power 50 eGaming Review (EGR) al celor mai importante companii iGaming la nivel international.

Pentru a sprijini lansarea pe piata romaneasca, GiG a achizitionat doua noi licente de clasa II pentru facilitatile de management si gazduire pe platforma sa iGaming si pentru producerea si distributia de servicii software in domeniul iGaming cu ajutorul jocuri superbet.

Piata de jocuri de noroc din Romania, in crestere rapida, si-a dublat dimensiunea in ultimii ani. Are un venit total din jocuri de noroc (GGR) de 1,4 miliarde EUR. (sursa: H2 Gaming Capital, 2020).

Ben Clemes, CCO la GIG, a declarat: „Sunt incantat ca am plecat sa locuim in Romania cu Magic Jackpot, un brand local bine-recunoscut, cu amprenta in retail in toata tara. Platforma tehnica iGaming a GiG, combinata cu experienta locala a Superbet si expertiza operationala la Magic Jackpot, va oferi jucatorilor o experienta de varf de piata.

Știri relevante