Menu

Acoperirea pariurilor o miscare inteligenta

Acoperirea pariurilor o miscare inteligenta

Acoperirea unui om de pariu care urca doua scari in acelasi timp, acesta este diferit de arbitraj, in cazul in care exploatati diferentele de cote intre diferiti operatori si pariati pe toate rezultatele posibile pentru a va asigura un profit. Pariurile de acoperire, mai degraba, sunt atunci cand profitati de schimbarea circumstantelor pentru a garanta un castig, sau cel putin pentru a reduce o parte din pierderi si riscul, adesea facut cu aceeasi casa de pariuri.

Acoperirea pentru asigurare va permite sa reduceti la minimum pierderile in cazul in care sansele sunt in deriva dupa ce le-ati inapoiat. De exemplu, il intorci pe Man United pentru a castiga, 100 de lire sterline la seara (2,0 zecimale), cu toate acestea, vestile sunt ca trei jucatori-cheie sunt cu o eroare gastro si speculatiile ar putea fi mai multe, probabil sansele scad pana la 11/10 (2.1 ) si uite sa mergi mai sus. Daca acum plasati 92,86 RON cu un schimb, adica comision de 5%, puteti garanta o pierdere de doar 7,14 RON.

In schimb, si mai frecvent, un gard viu poate fi utilizat pentru a garanta un profit. Sa luam exemplul de mai sus, dar sa spunem ca de aceasta data vestile surpriza apar dupa ce ai sustinut United la serile ca doi jucatori-cheie considerati ca sunt raniti sunt declarati apti. In schimb, pretul se reduce la 11/10 (1,91). Daca acum platiti 102,09 RON, luand din nou in considerare comisionul, puteti garanta un profit de 2,09 RON.

Desigur, puteti inversa procesul daca ati paria prima data.

Nu voi trece prin matematicile din spatele sau, deoarece poate deveni complicat in functie de rata comisionului si daca va protejati intre schimburi, rezervari cu cote fixe sau un mix. Exista o multime de calculatoare disponibile online care va pot economisi orice efort, dupa toate acestea este o tehnica frecvent utilizata pe pietele financiare.

Acoperirea pariurilor tale, dupa cum spune afirmatia, este doar o forma de gestionare a riscurilor. Multi ar sustine ca acoperirea pariurilor este un lucru sensibil de facut si de ce nu ar trebui clientii sa-l poata utiliza?

Desigur, rezervarile nu o vad in acest fel. Orice lucru pe care il faceti in mod regulat care va creste sansele de castig va va face limitat sau interzis. Este doar realitatea industriei.

Aceasta nu inseamna ca nu ar trebui sa va acoperiti pariurile, ci incercati sa variati cat mai mult posibil modelele. La fel ca in cazul arborizarii, trebuie sa va faceti sa pareti „normal”, facand lucruri tipice pe care le-ar face punterii.

Prin urmare, nu folositi intotdeauna contul doar pentru a proteja, nu plasati intotdeauna pariuri cu sume de miza aleatorii, folositi mai multe site-uri de pariuri neconectate, petreceti mai mult timp pe site etc.

Știri relevante