Menu

Adevăr sau provocare o alternativă de poker pe dezbrăcate

Adevar sau provocare o alternativa de poker pe dezbracate
Alte alternative pot fi adăugate jocurilor de poker de bază, cum ar fi unele Adevăr sau Îndrăzneală. În această versiune puteţi compensa jetoanele pierdute combinând Adevărul sau Îndrăznirea şi articolele vestimentare.

Ce alternative avem la poker-ul obisnuit

Fiecare jucător poate plia în orice moment, dar, în funcţie de regulile pe care le stabiliţi, oricine pliază poate fi nevoit să plătească sub forma unui Adevăr şi / sau Îndrăzneşte.

La sfârşitul mâinii, câştigătorul decide ce Adevăruri sau îndrăzneţe trebuie să facă pierzătorii pentru a salva îndepărtarea unui obiect vestimentar. Cei care au pariat haine pot decide ce articol de îmbrăcăminte ar trebui să scoată (în funcţie de valoarea mâinii).

Un articol vestimentar care a fost scos nu poate fi îmbrăcat din nou. Dacă un jucător ajunge gol, singura lor modalitate de a continua să joace este de a alege Adevăruri sau Îndrăzniri.

Iată un memento rapid despre Adevăr sau Îndrăzneală pentru cei care s-ar putea să nu fi jucat sau uitat niciodată: Dacă un jucător alege „Adevăr” trebuie să răspundă cu sinceritate la o întrebare (de obicei destul de intimă sau jenantă).

Dacă aleg „Îndrăzneşte”, trebuie să facă o provocare aleasă de câştigător. Aveţi grijă însă ca provocările dvs. să nu fie prea stupide sau prea riscante.

Câteva sfaturi pentru un joc de poker

Dacă doriţi să organizaţi jocuri de strip poker acasă cu cealaltă jumătate sau cu câţiva prieteni (îndrăzneţi), iată câteva sfaturi:

Atmosfera este evident crucială: lumina slabă, o mulţime de perne confortabile, o canapea frumoasă şi puţină muzică îi vor ajuta pe oameni să se relaxeze şi să-şi uite inhibiţiile.

De asemenea, nu uitaţi să aveţi camera încălzită corespunzător: nimeni nu vrea să se dezbrace într-o camera de congelare (deşi nici nu trebuie să o transformaţi în saună).

Nu uitaţi să vă distraţi: transformaţi îndepărtarea unui articol vestimentar într-un spectacol. Sau oferiţi-i să permită câştigătorului să scoată unul dintre obiectele celui care pierde. Poate ca, în loc de mâini, îşi folosesc dintii? (Deşi aveţi grijă să nu vă lăsaţi purtaţi …)

Tensiunile vor fi mari, fără îndoială, dar cu siguranţă vă veţi bucura de noapte. Distrează-te şi poate cea mai bună persoană să câştige … sau să piardă, în funcţie de modul în care o vezi.

Strip poker este una dintre numeroasele variante ale pokerului, cel mai cunoscut joc de cărţi din lume. Şi la fel ca pokerul, este puţin greu să se determine exact când şi unde s-a născut.

Potrivit Wikipedia, strip poker s-a născut în New Orleans în acelaşi timp cu pokerul însuşi în anii 1830. Dar este evident ca pokerul, aşa cum îl ştim, este rezultatul unei evoluţii îndelungate şi nu exista un consens cu privire la originile sale.

Unii cred ca strămoşul pokerului a venit din China secolului X; alţii spun Persia secolului al XVII-lea sau chiar Europa secolului al XVIII-lea. Ceea ce ştim cu siguranţă este ca majoritatea jocurilor de poker clasice din America s-au dezvoltat la bordul vaporilor din râul Mississippi înainte de a cuceri saloanele Far-West.

Strip poker s-a născut în esenta în acelaşi timp, deşi unii susţin ca prima dovadă scrisă a cuvintelor „strip poker” este din 1916.

888 poker este un site popular și se bucură de un volum bun de trafic. Ei nu acceptă jucători din SUA după recentele modificări ale legii, dar se bucură în continuare de un trafic semnificativ și sunt al 2-lea cel mai mare site de poker în ceea ce privește traficul.

În perioadele de vârf, vă puteți aștepta să găsiți în jur de 4.300 de jucători de jocuri cash și mult mai mulți jucători de turneu. Traficul la turnee este bun datorită selecției mari de turnee satelit în marile evenimente de poker live și, de asemenea, turnee zilnice garantate de $5k și $10k.

888 Poker are o varietate excelentă de jocuri, inclusiv cele mai populare forme de poker cu Texas Holdem, Omaha, Omaha Hi/Lo, 7 Card Stud, 7 Card Stud Hi/Lo, turnee Sit & Go, turnee cu mai multe mese, jocuri de cazinou, pariuri sportive, Bingo este oferit în soiuri No Limit și Limit.

Traficul este puternic ponderat pe Texas Holdem, dar celelalte jocuri au o serie de mese în timpul orelor de vârf. Veți găsi niveluri de miză în întreaga gamă, de la micro-limite de 0,01 USD/0,02 USD până la 250 USD/500 USD, concentrându-se traficul pe mesele cu mize mici și medii.

De asemenea, oferă o versiune de poker rapidă numită „Snap Poker” și mese de poker cu webcam numite „Poker Face2Face”.

Știri relevante