Adevar sau provocare o alternativa de poker pe dezbracate

Adevar sau provocare o alternativa de poker pe dezbracate

Alte alternative pot fi adaugate jocurilor de poker de baza, cum ar fi unele Adevar sau Indrazneala. In aceasta versiune puteti compensa jetoanele pierdute combinand Adevarul sau Indraznirea si articolele vestimentare.

Fiecare jucator poate plia in orice moment, dar, in functie de regulile pe care le stabiliti, oricine pliaza poate fi nevoit sa plateasca sub forma unui Adevar si / sau Indrazneste.

La sfarsitul mainii, castigatorul decide ce Adevaruri sau indraznete trebuie sa faca pierzatorii pentru a salva indepartarea unui obiect vestimentar. Cei care au pariat haine pot decide ce articol de imbracaminte ar trebui sa scoata (in functie de valoarea mainii).

Un articol vestimentar care a fost scos nu poate fi imbracat din nou. Daca un jucator ajunge gol, singura lor modalitate de a continua sa joace este de a alege Adevaruri sau Indrazniri.

Iata un memento rapid despre Adevar sau Indrazneala pentru cei care s-ar putea sa nu fi jucat sau uitat niciodata: Daca un jucator alege „Adevar” trebuie sa raspunda cu sinceritate la o intrebare (de obicei destul de intima sau jenanta).

Daca aleg „Indrazneste”, trebuie sa faca o provocare aleasa de castigator. Aveti grija insa ca provocarile dvs. sa nu fie prea stupide sau prea riscante.

Cateva sfaturi pentru un joc de poker

Daca doriti sa organizati jocuri de strip poker acasa cu cealalta jumatate sau cu cativa prieteni (indrazneti), iata cateva sfaturi:

Atmosfera este evident cruciala: lumina slaba, o multime de perne confortabile, o canapea frumoasa si putina muzica ii vor ajuta pe oameni sa se relaxeze si sa-si uite inhibitiile.

De asemenea, nu uitati sa aveti camera incalzita corespunzator: nimeni nu vrea sa se dezbrace intr-o camera de congelare (desi nici nu trebuie sa o transformati in sauna).

Nu uitati sa va distrati: transformati indepartarea unui articol vestimentar intr-un spectacol. Sau oferiti-i sa permita castigatorului sa scoata unul dintre obiectele celui care pierde. Poate ca, in loc de maini, isi folosesc dintii? (Desi aveti grija sa nu va lasati purtati …)

Tensiunile vor fi mari, fara indoiala, dar cu siguranta va veti bucura de noapte. Distreaza-te si poate cea mai buna persoana sa castige … sau sa piarda, in functie de modul in care o vezi.

Strip poker este una dintre numeroasele variante ale pokerului, cel mai cunoscut joc de carti din lume. Si la fel ca pokerul, este putin greu sa se determine exact cand si unde s-a nascut.

Potrivit Wikipedia, strip poker s-a nascut in New Orleans in acelasi timp cu pokerul insusi in anii 1830. Dar este evident ca pokerul, asa cum il stim, este rezultatul unei evolutii indelungate si nu exista un consens cu privire la originile sale.

Unii cred ca stramosul pokerului a venit din China secolului X; altii spun Persia secolului al XVII-lea sau chiar Europa secolului al XVIII-lea. Ceea ce stim cu siguranta este ca majoritatea jocurilor de poker clasice din America s-au dezvoltat la bordul vaporilor din raul Mississippi inainte de a cuceri saloanele Far-West.

Strip poker s-a nascut in esenta in acelasi timp, desi unii sustin ca prima dovada scrisa a cuvintelor „strip poker” este din 1916.

Știri relevante