Menu

Afla care este progamul agentiilor Real Bet

Afla care este progamul agentiilor Real Bet

Orarul de functionare al agentiilorReal Bet este un orar clasic, intalnit la majoritatea caselor de pariuri off line. Astfel, agentiile Real Bet au program descis in fiecare zi, de luni pana duminica intre orele 10.00-22.00.

Acum, daca vorbim despre programul de functionare al agentiilor Real Bet cu ocazia Sarbatorilor de iarna, trebuie spus ca agentiile au un program de functionare scurt in data de 24, 28, 31 decembrie si sunt inchise in datele de 25 decembrie si in 1 ianuarie.

Daca vreti sa stiti care este programul de funvctionare al agentiilor Real Bet cu ocazia Sarbatorilor de Paste, acesta este urmatorul:  sambata si luni programul este unul scurt, iar duminica agentiile Real Bet sunt inchise.

La acest program de functionare, daca vorbim despre programul normal de functionare, si nu cel special de Sarbatori, pot sa apara si anumte exceptii, cum ar fi in cazul evenimentelor live aflate in desfasurare, caz in care, programul va fi prelungit.

Pentru orice eventualitate si pentru a fi siguri de programul de functionare, cel mai bine ar fi sa intrati pe site-ul casei de pariuri si sa verificati acolo daca agentia este descisa sau nu, acest lucru trebuind sa il faceti cu cateva zile inainte.

Acum ca ati aflat cum stau lucrurile cu agentiile de pariuri ale acesti case, va puteti face linistit propriul progam in care sa includeti o vizita castigatoare la una din agentiile Real Bet.

Știri relevante