Menu

Afla care sunt cele mai bune promotii oferite de Netbet

Afla care sunt cele mai bune promotii oferite de Netbet

NetBet ofera mai multe promotii pentru fiecare dintre ofertele lor de sport, cazino si produse de poker. Ca atare, am impartit promotiile si detaliile lor pentru fiecare in consecinta.

Mai jos veti gasi toate detaliile.

Promotii sportive

Bonus de bun venit – Obtineti un bonus de meci de 50% pana la 50 RON. Depuneti 100 RON pentru a solicita intreaga suma. Va trebui sa pariati acest 1x pe cote de 1,60 sau mai mari pentru a indeplini cerintele de joc. Combo Boost – Pariati pe un numar de 3 ori mai mult pe meciuri de fotbal, tenis, baschet, hochei sau baseball la 1/5 sau mai mult si puteti primi o imbunatatire a castigurilor dvs. de pana la 50%. Cu cat pariati mai mult, cu atat potentialul de impuls va fi mai mare. Pariu mobil gratuit – Faceti un pariu minim de 10 RON pe cote de 1,60 sau mai mari de pe dispozitivul dvs. mobil. Dupa ce pariul a fost stabilit, veti primi pariu gratuit in 24 de ore. Acest lucru se aplica numai pentru primul dvs. pariu sportiv mobil.

Asta este pentru ofertele lor pe totdeauna.

Cu toate acestea, au cateva oferte de timp limitate. De exemplu, ei dau o masina in decembrie. NetBet.com a avut si o oferta de tip clasament si o oferta de fotbal cu un jackpot imens.

Puteti vedea toate promotiile lor de pariuri sportive pe site-ul lor in cadrul promotiilor.

Promotii cazinou

Bonus de bun venit – Faceti o depunere si primiti un bonus de meci 100% pana la 200 RON. Aceasta are o abordare de 30x. Cadou gratuit de rotiri – Faceti prima depunere si veti fi inscrisi automat la tombola lor de 5.000 de rotiri gratuite saptamanale. Puteti castiga intre 5 si 500 de rotiri gratuite in desenul lor de miercuri.

Puteti pastra castiguri de pana la 250 RON, care vor fi convertite in bani bonus. Va trebui sa rulati acest lucru peste 40 de ori inainte de a putea scoate bani. Veti avea doar 2 zile pentru a face acest lucru.

Cash Attack – Faceti cel mai mic depozit „unic” in zilele de luni si puteti castiga un bonus de 500 RON. Puteti face mai multe depozite pentru a va creste sansele de castig. Guess and Pocket – Aceasta oferta este valabila marti.

Ghiciti ce joc ascunde Trot papagalul NetBet si, daca aveti dreptate, folositi titlul jocului ca cod bonus pentru a obtine un bonus de meci de pana la 100%. Miercuri rotiri gratuite – Faceti o depunere si pariati cel putin 10 RON pe orice slot. A doua zi veti primi 10 rotiri gratuite. Aceasta oferta este disponibila miercuri. Joi casa de numerar in direct – Jucati in cazinoul live in fiecare joi pentru a intra in casa.

Știri relevante