Menu

Afla ce bonus poti primii pe Betstars Romania

Afla ce bonus poti primii pe Betstars Romania

Aceste bonusuri de pariuri sportive sunt destul de ispititoare, dar Spin & Bet este schimbatorul de jocuri pentru noi si plaseaza aceasta bookie in partea de sus a mesei pentru bonusuri sau promotii. Spre deosebire de alte companii, nu exista un cod bonus BetStars sau un cod promotional BetStars de retinut, trebuie doar sa plasati pariurile si sa verificati termenii si conditiile pentru a vedea daca sunteti eligibil pentru orice promotie. Doar faceti clic pe „Promotii” pentru a vedea ce pariuri gratuite pe BetStars sunt disponibile la un moment dat.

Bonusul de bun venit este cu siguranta o oferta ispititoare. Toti noii clienti au dreptul la bonusul de bun venit, asa ca pur si simplu urmati linkul de mai sus daca v-a perceput interesul. Urmati pasii de mai jos pentru a activa oferta, dupa care veti fi creditat cu bonusul in 48 de ore. O revizuire rapida a termenilor arata ca pariurile gratuite sunt accesibile si usor de utilizat, pariurile gratuite ramanand valabile 7 zile de la primire. Consultati tabelul de mai jos pentru a obtine scaderea.

Bonusul de inscriere Betstars este insotit de o gama variata de promotii, care este unul dintre cele mai mari puncte forte ale casei de pariuri. Ca si cum doua pariuri gratuite de la Betstars nu ar fi suficiente, exista o serie de promotii, alaturi de functia interesanta de rotire si pariere. Am subliniat cele trei promotii preferate de mai jos:
Oferta de asigurare pentru cadere ofera utilizatorilor bani inapoi ca un pariu gratuit daca calul tau se incadreaza in orice cursa de cai din Marea Britanie sau Irlanda

Vei primi banii inapoi la toate pariurile sportive americane care sunt lasate cu un picior

Daca castigi un acumulator de 10+ selectii, vei fi recompensat cu pana la 100 de lire sterline in plus. Acesta este disponibil pentru toate sporturile.

Acum, un pic mai mult pe functia de rotire si pariuri. In esenta, cu rotire si pariere, vi s-a oferit sansa de a roti cotele de selectie, cu posibilitatea de a obtine pana la 10 ori cote mai mari. Promovarea se va aplica pe toate pietele de dinainte de meci de pe toate meciurile de fotbal. Sansele de a obtine multiplicatorul complet x10 sunt, desigur, foarte mici, insa 1 din 3 rotiri vor vedea sansele sporite. Pentru finantarea jackpot-ului, fiecare utilizare a promotiei de centrare si pariere va deduce 10% din pachet. Pariul maxim este de 100 GBP.

Știri relevante