Menu

Află ce bonus poţi primii pe Betstars România

Afla ce bonus poti primii pe Betstars Romania

Nu există un cod bonus BetStars

Aceste bonusuri de pariuri sportive sunt destul de ispititoare, dar Spin & Bet este schimbătorul de jocuri pentru noi şi plasează această bookie în partea de sus a mesei pentru bonusuri sau promoţii. Spre deosebire de alte companii, nu există un cod bonus BetStars sau un cod promoţional BetStars de reţinut, trebuie doar să plasaţi pariurile şi să verificaţi termenii şi condiţiile pentru a vedea dacă sunteţi eligibil pentru orice promoţie. Doar faceţi clic pe „Promoţii” pentru a vedea ce pariuri gratuite pe BetStars sunt disponibile la un moment dat.

Bonusul de bun venit este cu siguranţă o ofertă ispititoare. Toţi noii clienţi au dreptul la bonusul de bun venit, aşa că pur şi simplu urmaţi linkul de mai sus dacă v-a perceput interesul. Urmaţi paşii de mai jos pentru a activă ofertă, după care veţi fi creditat cu bonusul în 48 de ore. O revizuire rapidă a termenilor arată ca pariurile gratuite sunt accesibile şi uşor de utilizat, pariurile gratuite rămânând valabile 7 zile de la primire. Consultaţi tabelul de mai jos pentru a obţine scăderea.

Bonusul de înscriere Betstars

Este însoţit de o gamă variată de promoţii, care este unul dintre cele mai mari puncte forte ale casei de pariuri. Ca şi cum două pariuri gratuite de la Betstars nu ar fi suficiente, există o serie de promoţii, alături de funcţia interesantă de rotire şi pariere. Am subliniat cele trei promoţii preferate de mai jos:
Oferta de asigurare pentru cădere oferă utilizatorilor bani înapoi ca un pariu gratuit dacă calul tău se încadrează în orice cursă de cai din Marea Britanie sau Irlanda

Vei primi banii înapoi la toate pariurile sportive americane care sunt lăsate cu un picior

Dacă câştigi un acumulator de 10+ selecţii, vei fi recompensat cu până la 100 de lire sterline în plus. Acesta este disponibil pentru toate sporturile.

Acum, un pic mai mult pe funcţia de rotire şi pariuri. În esenţă, cu rotire şi pariere, vi s-a oferit şansa de a roti cotele de selecţie, cu posibilitatea de a obţine până la 10 ori cote mai mari. Promovarea se va aplica pe toate pieţele de dinainte de meci de pe toate meciurile de fotbal. Şansele de a obţine multiplicatorul complet x10 sunt, desigur, foarte mici, însă 1 din 3 rotiri vor vedea şansele sporite. Pentru finanţarea jackpot-ului, fiecare utilizare a promoţiei de centrare şi pariere va deduce 10% din pachet. Pariul maxim este de 100 GBP.

Știri relevante