Menu

Afla ce bonus primesti la contul Publicwin

Cand priviti bonusul de la Publicwin, veti observa ca acesta este foarte standard fata de bonusul mediu de online, cu un meci de depunere de 100% pana la 150 de ron. Aceasta este foarte medie si este suficient de buna pentru a compara cu poate exista, desi exista momente in care poti fi recompensat cu un plus, cum ar fi rotiri suplimentare suplimentare la inscriere. Cea mai buna parte a ofertei Publicwin este insa ca exista de fapt 3 bonusuri disponibile pentru a solicita, iar cand va alaturati, le puteti revendica pe toate.

Pentru a obtine bonusul de bun venit Publicwin, tot ce trebuie sa faceti este sa deschideti un cont, sa depuneti cel putin 25 de ron sau mai mult, iar depunerea va fi asigurata in tururi gratuite. Si mai bine, in rotatii fara pariuri, ceea ce inseamna ca nu exista cerinte de pariere legate de ele. Acesta este cel mai mic dintre cele trei bonusuri de depunere – 25 de rotiri gratuite pentru 25 de ron. Al doilea bonus este de 100 de rotiri gratuite pentru 100 de ron depuse si jucate, iar cel de-al treilea si cel mai mare consta din 200 de rotiri gratuite pentru 200 de ron depuse.

Publicwin ofera o mare varietate de optiuni de plata pentru a va depune banii rapid si in siguranta. Optiunile pe care le aveti pentru depunere sunt Visa, Visa Electron, MasterCard, Neteller, Skrill, Entropay, Paysafecard, PayPal si Transfer bancar. In general, toate sunt metode instantanee, iar depozitul minim pe care il puteti face cu majoritatea acestor metode este de 20 RON.

Cu toate acestea, exista metode in care puteti depune mai putin, cum ar fi 10 RON cu transfer bancar si Paysafecard si minim 15 RON cu PayPal. Daca alegeti sa depuneti cu card de debit sau de credit, atunci exista un depozit maxim de 10.000 ron, cu Neteller si Skrill este de 45.000 ron, cu PayPal este de 15.000 ron si cu Paysafecard este de doar 250 RON.

Știri relevante