Afla ce spun pariorii despre utilizarea serviciilor skrill

Exista o tendinta in reclamatiile cu privire la procesatorii de carduri de credit. Cea mai mare parte a acestora se refera la un serviciu pentru clienti zgarcit sau inconsecvent. Skrill nu face exceptie, dar are si alte probleme, si mai ingrijoratoare. Iata tamburul cel mai important:

Taxe ascunse: Asa cum am mentionat mai sus, o multime de oameni s-au plans de taxe ascunse cand au adaugat bani la Skrill. Aceasta este mai degraba o problema de consum, dar daca se poate intampla cu acestia, se poate intampla cu comerciantii. Cititi declaratiile si conditiile de serviciu!

Dificultatea de a adauga conturi: Cei care doresc sa conecteze un cont bancar la contul lor Skrill par sa intampine probleme in acest sens, iar procesul poate dura un timp excesiv de rezolvat.

Proces dureros de verificare: In mod evident, Skrill trebuie sa verifice identitatile clientilor si ale comerciantilor. Cu toate acestea, procesul pentru aceasta are tendinta de a se prelungi si de a fi extins. Skrill doreste o multime de informatii sensibile, iar unele dintre reclamatiile pe care le-am vazut sugereaza ca nu este tocmai atent cu privire la modul in care se transmit aceste informatii, ceea ce pune o multime de oameni la margine. Exista, de asemenea, o serie de reclamatii cu privire la cat timp poate dura procesul – saptamani, uneori, cand ar trebui sa dureze doar cateva zile.

Lipsa protectiilor: PayPal este destul de infam pentru protectia cumparatorilor sai. Are chiar protectie pentru vanzatori, desi mai limitata. Cu toate acestea, termenii de utilizare ai lui Skrill specifica faptul ca este doar un intermediar. Dupa ce banii au fost mutati din Skrill, compania nu poate face nimic in acest sens. Acest lucru pare a fi un loc dureros atat pentru comercianti, cat si pentru clienti, mai ales atunci cand conturile lor sunt compromise.

Fonduri pierdute in tranzit: lipsesc destul de putine conturi de bani pe ruta din Skrill catre un cont bancar, iar Skrill nu pare a fi deosebit de util in solutionarea acestor probleme. Lipsa de bani nu este cu siguranta un lucru bun.

Fonduri pastrate dupa incheiere: greseste in mare parte procesul de verificare Skrill si politicile sale pentru tratarea utilizatorilor incetati, dar sunt inclinat sa spun ca acesta ia tortul: dupa ce comerciantii primesc fonduri pentru o tranzactie, Skrill pare sa spuna „scuze , nu, ”si incheie contul. Este destul de comun pentru orice fel de serviciu de procesare de la terti. La fel este o perioada de retinere obligatorie de la 90 la 180 de zile. Dar ceea ce face Skrill este sa percepi o „taxa de administrare” si sa pastreze banii in cont.

Știri relevante