Menu

Afla cum poti profita de oferta de pariere Cloverbet

Afla cum poti profita de oferta de pariere Cloverbet

Clover Bet ofera un bonus fata de inregistrare pentru clientii noi. Cand va inscrieti pe site-ul sau aplicatia de pariuri sportive Clover Bet, veti primi 100 RON in credite de pariuri! Daca depuneti 10 RON sau mai mult, Clover Bet va corespunde depozitului dvs. in credite de pariuri! Pariul 365 iti va credita contul, deci daca depunerea ta calificata era de 50 RON, Clover Bet va adauga 50 RON credite de pariu in contul tau, astfel incat sa ai 200 RON cu care sa pariezi.

Sau daca depuneti 100 RON, contul dvs. va fi creditat cu 100 RON suplimentar de credite de pariu, deci aveti 200 $ cu care sa plasati pariurile. Acesta este cu siguranta un mod foarte frumos de a incepe sa pariati cu Clover Bet si, in esenta, sa iti dublezi depozitul. Exista insa si alti operatori de pariuri sportive din Romana care ofera bonusuri mai atractive pentru clientii noi.

Ca in orice alt aspect, Clover Bet are in vedere alegerea si pare sa existe o gama interminabila de posibilitati pentru tine oriunde te uiti in aplicatia de pariuri sportive Clover Bet.

Optiunile evidente sunt toate pentru tine si in abundenta: cum ar fi pariurile Moneyline, pariurile Point Spread, totalurile, pariurile Viitor si multe altele.

Pariurile populare sunt usor de gasit, majoritatea cazurilor fiind pariurile Moneyline pe care aplicatia de pariuri sportive le va afisa in mod vizibil intr-o sectiune Pariuri populare. Puteti totusi sa selectati pe cont propriu si sa gasiti alegerile individuale fara nicio problema.

 Pariurile Prop sunt, de asemenea, bine organizate si usor de gasit in aplicatia de pariuri Clover Bet. Selectia este uriasa, iar interfata va permite sa navigati cu usurinta si sa faceti clic pe acestea.

Știri relevante