Afla daca este posibil un transfer skrill to paypal

Skrill (Moneybookers) a reusit sa isi dubleze calitatea de membru la peste 35 de milioane, precum si transferurile totale la 55 de miliarde de euro in ultimii 2 ani. Fata de PayPal cu „128 de milioane de conturi inregistrate active” si valoarea de 110 miliarde de euro a tranzactiilor in 2012, Skrill (Moneybookers) este in continuare concurentul mult mai mic. Dar, cu o rata in crestere de aproximativ 20%, PayPal a crescut mai lent decat a facut-o Skrill (Moneybookers) cu peste 50% in ultimii ani.

Skrill (Moneybookers) a reusit sa faca echipa cu cei mai mari jucatori la nivel mondial, precum Facebook, Skype si Ebay. Ebay a achizitionat PayPal in 2002 si beneficiaza de propriul furnizor de portofel electronic. Veniturile PayPal au reprezentat 40% din veniturile eBay Inc. in 2012, care arata puterea acelei achizitii in urma cu un deceniu. Incepand cu 2015, PayPal este acum separat de compania mama Ebay.

PayPal va continua sa creasca cu o rata de 20% in urmatorii ani. In ceea ce priveste comisioanele mult mai mici pentru conturile personale, dar mai ales pentru comercianti, va fi interesant de vazut cum Skrill (Moneybookers) va concura cu PayPal, avand Ebay ca cel mai puternic site de suport. Obiectivul pentru piata americana, in special uriasa piata a jocurilor de noroc online ar putea fi o modalitate pentru Skrill (Moneybookers) de a depasi PayPal in urmatorii 5-7 ani. Consecintele complete ale parasirii PayPal de pe Ebay. Grupul Inc. nu poate fi prevazut in acest moment.

Declaratia oficiala a PayPal si Skrill este ca transferul direct nu este posibil – cititi postarea pentru a vedea detaliile de ce. Cu toate acestea, va rugam sa retineti ca exista cateva sugestii destul de bune in comentarii. Iti sugerez sa citesti prin ele pentru idei. Si daca utilizati Payoneer, cu siguranta doriti sa consultati comentariile lui Chaniqua despre cum sa retrageti banii din PayPal prin Payoneer … nu este nevoie sa transferati bani catre Skrill!

Retineti ca exista cateva link-uri de afiliere in acest post – ceea ce inseamna ca, daca alegeti sa va inregistrati prin aceste linkuri, pot castiga o mica comisie la un moment viitor, fara costuri suplimentare pentru dvs.

Una dintre cele mai frecvente intrebari pe blogul meu (in comentarii si prin e-mail) de catre colegii freelanceri este cum sa transferati bani din PayPal in contul Skrill (MoneyBookers). Nu stiu de ce toti acesti oameni au crezut ca este posibil, dar … am decis sa fac un blog pe aceasta tema – doar pentru a nu mai primi aceeasi intrebare inca o data.

Știri relevante