Menu

Afla de ce trebuie sa pariezi la Clover Bet in Romania

Afla de ce trebuie sa pariezi la Clover Bet in Romania

Extinderea Clover Bet in Romania a fost buna pentru lovitorii locali. Clover Bet a fost intotdeauna alegerea noastra a serviciilor internationale. Ofera o gama extinsa de functii si o interfata de top. Utilizarea serviciului din Romania este mai convenabila ca niciodata. Conturile in dolari australieni au fost acceptate de ani buni, dar o gama mai larga de optiuni de depozitare sunt oferite acum, deoarece Clover Bet este licentiat in Romania. Selectiile de pariuri pentru NRL si AFL s-au imbunatatit, la fel si selectia pentru cursele australiene.

Furnizarea de fluxuri video in direct frecvente si statistici in profunzime ale echipei este fantastica, iar nivelurile minime mici ale mizei, Clover Bet vor apela la indicatorii de timp mic. Serviciul de pariuri live al Clover Bet este de departe cel mai bun pe care l-am vazut. Este doar o rusine clientii australieni pot paria doar in direct la telefon. In general, Clover Bet este un serviciu fantastic. Daca guvernul Romanian va renunta vreodata la interdictia pariurilor online live, Clover Bet va deveni reperul pentru pariuri in joc in Romania.

Clover Bet a fost fondata in anii saptezeci ca o carte sportiva in Stoke on Trent in Marea Britanie, de catre omul de afaceri Peter Coates. In anul 2000, fiica Denise Coates a preluat afacerea online si a inceput sa construiasca online Clover Bet. Restul este istoric, deoarece astazi compania angajeaza peste 4300 de persoane si este una dintre cele mai mari companii de pariuri din lume, cu peste 35 de milioane de clienti inregistrati la nivel global. Clover Bet a devenit un operator de pariuri sportive online de renume mondial, care opereaza sub cartile sale sportive de marca in multe jurisdictii, alaturi de site-uri de poker, casino si chiar site-uri de bingo si aplicatii mobile.

Știri relevante