Menu

Afla la ce case de pariuri depui prin Paysafecard

Afla la ce case de pariuri depui prin Paysafecard

Site-urile de pariuri PaySafeCard sunt din ce in ce mai frecvente, deoarece metoda de depunere a fondurilor este extrem de sigura, deoarece datele dvs. bancare nu sunt dezvaluite nimanui.

Depozitarea unei case de pariuri online folosind PaySafeCard este foarte simpla si foarte rapida. Dupa ce v-ati conectat la contul dvs., duceti-va la pagina casieriei, selectati paysafecard si introduceti doar numarul de salariu afisat sau = n cardul sau voucherul. Banii vor fi disponibili instant pentru a fi folositi pentru pariuri, casino poker pe site-ul ales.

Puteti prelua un card de plati de la benzineria dvs. locala, Asda sau newsagent, este un proces foarte usor si sigur.

Incasarea castigurilor va dura probabil mai mult de 3 zile, ceea ce este o norma. Deoarece va puteti efectua incasari catre paysafecard, va trebui sa alegeti o alta metoda in casierie. Este posibil sa fie nevoie sa contactati ajutorul live prin chat sau telefon pentru a rezolva acest lucru si a grabi procesul. Nu va panicati, veti primi banii, dar daca veti primi nou pe site-ul de pariuri, va trebui sa furnizati si un ID.

Modalitatile populare de a incasa banii atunci cand utilizati cardul payafe sunt: ​​paypal, transfer bancar si cec. Faceti doar ceea ce solicita bookie si veti avea aceste castiguri in cel mai scurt timp!

Paysafecard, fosta uKash, permite pariorilor sa-si pastreze anonimatul pe site-urile de pariuri online in timp ce pariati online. Pariul cu Paysafecard nu necesita un cont bancar sau un card de credit sau de debit.

Site-urile de pariuri care accepta Paysafecard ofera jucatorilor o alta optiune pentru a-si finanta conturile de carti sportive online, iar serviciul ofera un plus de anonimat si securitate informatiilor financiare.

Da, incet, dar sigur, tot mai multe site-uri de jocuri de noroc accepta Paysafecard. Jocurile de noroc din Paysafecard nu sunt aproape de a fi utilizate la fel de multe alte metode de depozitare, cum ar fi cardul de credit si debit si criptomonedele, dar popularitatea sa a crescut in ultimii ani.

Știri relevante